AHS Healing

Clienten aan het woord. 1.
  Betreft;

Clienten aan het woord.

Wat mensen zeggen;

Hieronder presenteer ik een selectie van vele dankbetuigingen die ik heb mogen ontvangen.
Namen en adressen zijn verwijderd.
Aan de rechterzijde van het scherm klikt u op Clienten vertellen dan ziet u nog meer ervaringen van mensen (deel 1-2-3.)

Wilt u ook graag uw ervaring delen?,
dan is hieronder mijn emailadres.

ahshealing@mail.com (let wel...mail.com)

Meer info?
kijk dan onder aan de pagina van het gastenboek.

***

*************************************************
*************************************************
Keel en neusamandelen

Beste Gerrit,
hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor het behandelen van mijn dochtertje na het verwijderen van haar keel en neusamandelen.
Gelijk na de operatie is het van belang om zo snel mogelijk wat te gaan drinken, dit is bij mijn dochtertje van 3 zeer hardhandig gegaan door de verpleging.
De dagen erna was ik ten einde raad en wist ik werkelijk niet meer hoe ik er drinken in moest krijgen. Ze zat slecht in haar velletje,was ontzettend boos en wilde absoluut niet drinken.We waren erg bang voor uitdroging, dit heeft ze namelijk al eerder gehad.
Uren hebben we opgezeten om er maar een paar slokjes of hapjes ijs in te krijgen.
Ik dacht ;ik moet naar Gerrit. Toen ik bij Gerrit kwam met haar, bleef ze maar schoppen en gillen,laat haar maar even zij Gerrit.....Nog diezelfde middag heeft ze een ijsje met smaak opgegeten en begon weer goed te drinken.We kennen onze dochter niet meer terug, ze is nu een tevreden meisje en zit goed in haar vel!

Groeten van J en T.O te Haaksbergen

Stress tot aan de enkels.

Beste Gerrit,
toen ik half januari voor het eerst bij je kwam, zat ik ongeveer aan de grond, mijn zelfvertrouwen was door een periode van moeilijke gebeurtenissen en stress gezakt tot in mijn enkels. Ik wist niet meer of ik voor of achteruit moest, en hoe ik dat moest doen.

Al na de 1e sessie voelde ik mij anders, ik was weer bij mezelf ook al voelde dat ook weer raar, ik moest weer helemaal leren om bij mezelf na te denken wie ben ik en wat doe ik en waarom op deze manier. Ik moest weer het vertrouwen in mezelf krijgen. Na de 1e sessie was ik zo ontzettend moe, de volgende keren was dit ook wel maar toch steeds minder, ik merkte dat ik meer energie kreeg.

Ik ben in totaal 5x bij je geweest en de laatste keer heb ik niet gehuild van verdriet maar omdat ik me zo fijn voelde. Ik kon weer oprecht lachen, weer zeggen: �het gaat goed�en het dan ook echt menen. Voor die tijd hield ik de schijn op, voor mezelf maar ook voor anderen.

Ik wil je heel erg bedanken voor de gesprekken die we gevoerd hebben, ik kwam regelmatig helemaal leeg en opgelucht terug. Een gevoel van wolkjes in je hoofd, heerlijk ff lekker zweven.
Gerrit heel erg bedankt voor de steun die je was!

Groetjes H. uit R.

Slecht slapen & buisjes in de oren

hoi gerrit, :-)
ik ben een tijdje geleden dat ik bij je langs ben geweest, maar ik zou nog iets naar je m@ilen. ik kon niet zo goed in slaap vallen en ik had last van mijn oren. Ik had al 7 keer buisjes gehad, ik ben 10 jaar.
Ik was 1 keer bij je langs geweest en toen ging het weer goed. Daarna moest ik naar de KNO. arts en hij snapte er niets van. Toen had ik een piepjestest gedaan en toen was de uitslag dat mijn gehoor weer goed was. Ik hoef niet meer terug te komen. en ik kan ook weer goed slapen.
bedankt gerrit :-D

groetjes E.S.

Tips & adviezen

Gerrit,
Dankjewel voor je hulp, je tips, je adviezen.
Dank je voor je luisterend oor.
Jou heldere kijk op onze situatie, en hoe daar mee om te gaan Maakt dat het hier vaak weer gezellig is hoor.
Gr. E.P. te R.

Vertrouwen

Beste Gerrit,

Hierbij het stukje voor in het gastenboek van je website zoals ik had
beloofd! Ik wilde het niet te lang maken, maar ik denk en hoop dat mensen
die zich erin herkennen hiermee het laatste duwtje in de rug krijgen om
jou te bellen!

Onderstaande staat ook in het stukje, maar ik wil het je toch nog eens zeggen;
Gerrit, je bent een fantastische vent, en ik kan je nooit genoeg bedanken!
Bedankt voor het vertrouwen dat je me geeft, en de steun die je mij in het
afgelopen jaar hebt gegeven, en nu nog steeds geeft!! Tot snel!

Vriendelijke groeten,
G.S.

[B]Geslaagd

Hallo Gerrit,
Ik zou je 5 maart j.l. bericht doen omtrent M. ze had woensdag 4 maart 2 examens, ze is voor beide examens geslaagd. Ze was erg blij! Bedankt voor u goede hulp! Moeder van M.

Geschreven door een blij mens[/B]

Beste mens met een aandoening waar je maar mee moet leren leven.Ik was ook zo iemand en ik wilde er me er niet bij neerleggen maar wist even niet meer wat ik moest.
Na rontgen, CT scan, MRI, KNO arts, Kaakchirurg en Neuroloog was ik uitgedokterd
en werd met de diagnose aangezichtspijn en een vracht pillen naar huis gestuurd.
Intussen was ik al behoorlijk verslaafd aan m'n pilletjes maar de pijn was nooit helemaal weg en ik bleef slecht slapen.Ook m'n geheugen werd slechter, m'n reactievermogen en m'n humeur.
Maar gelukkig heeft m'n vriend me gedwongen eens met Gerrit Wissink te bellen voor een afspraak.
Via collega's en andere mensen had hij hele positieve verhalen gehoord
en ach wat had ik te verliezen...

Het is een ongelooflijk wonder.
In een half uurtje heeft Gerrit me van m'n vreselijke hoofdpijn kunnen verlossen.
Ik zat in een stoeltje tegenover hem en we praatten wat over man en kinderen.
Ik moest hem aankijken wat ik eerst heel moeilijk vond en toen voelde ik dat m'n gezicht warm werd,ik kreeg zware benen en werd heel moe.
Toen kreeg ik zwarte plekken voor m'n ogen en dacht dat ik van m'n stokje zou gaan,
maar tegelijkertijd voelde ik de pijn langzaam afnemen, ongelooflijk.

Van pijn wordt je behoorlijk hyper en dat gevoel verdween ook, ik werd helemaal rustig!
Ik kon weer oprecht lachen en stond stevig op m'n benen.
M'n houding werd zelfverzekerder en zo voelde ik me ook.Eerst dacht ik dat het tijdelijk zou zijn, maar nu we een maand verder zijn is dat gevoel nog niet veranderd en m'n pijn is helemaal weg.

Het gaat nu heel goed met ons,
want omdat ik me goed voel, functioneer ik ook beter als moeder/vriendin/buurvrouw etc.
Het is fantastisch te zien de kinderen nu veel minder ruzie maken en met hele verhalen uit school komen. Met m'n vriend kan ik weer lachen en we hebben weer vakantieplannen, heerlijk!

Gerrit zal ik m'n leven lang dankbaar blijven
en ik hoop dat hij zijn gave nog heel lang wil gebruiken om mensen te gelukkig te maken!!!
Geschreven door een blij mens.


Hoe wordt je de grootse vijand van jezelf.

In de zomer van 2009 wilde het werk als manager van een cultuuronderneming niet meer vlotten. Grote stapels niet afgehandelde stukken, lusteloosheid, ongeinteresseerdheid, batterij leeg.
Zelf had ik dat niet zo in de gaten, ik maakte tenslotte toch nog werkweken van zo'n 60 tot 70 uur, maar mijn vrouw had het wel in de gaten. Bleek een burn-out, dus de maanden daarna 100% thuis, niet meer aan het werk denken, maar wel bezig blijven met inspannende ontspanning. De psychotherapie-sessies hielpen om de onverwerkte (jeugd)emoties een plaats te geven.
Toch zat ik verkeerd in mijn vel en dat leidde tot twijfels over mijzelf, mijn huwelijk en in een later stadium zelfs tot het aanknopen van een relatie met een jeugdvriendin, een vlucht uit de realiteit. In de daarop volgende wintermaanden ontplofte dit alles en werd ik de grootste vijand van mijzelf en mijn zielsverwanten. De psychotherapie bood nu geen uitweg - deze was meer reactief dan progressief - en goede gesprekken met mijn vrouw en naasten hielpen erger te voorkomen, maar niet mijn verwarring op te lossen. Je wilt dat wel, maar kunt het niet.

Na een aanbeveling van een goede maat, heb ik contact gelegd met Gerrit. En hoewel ik altijd wantrouwend ben geweest tegenover zweverige therapieën, voelde ik me tijdens en na het eerste korte telefoongesprek al wat opgetild, de chaos in mijn hoofd kwam tot rust. Dat effect kwam volledig tot uiting in het daaropvolgende consult, een wonderlijke combinatie van Gerrit's paranormale gaven, invoelend vermogen �n intense observaties, hij kijkt je recht in je ziel (letterlijk en figuurlijk).
Dat ene gesprek heeft me weer volledig zelfvertrouwen meegegeven, vergezeld van goede aanwijzingen voor de omgang met mezelf, mijn vrouw en de omgeving. Vanaf dat moment was ik weer in staat alles in het juiste perspectief te zien en het stelde me ook in staat mezelf uit de - zelf gecreëerde - beerput te trekken. Tijdens de recente nabespreking kon ik Gerrit melden dat het weer de goede kant op gaat, zij het dat ik nog wil het vertrouwen van mijn omgeving moet herwinnen. Dat kost tijd maar we hebben daar alle vertrouwen in!

Leven Lang dankbaar

Mensen met een aandoening waar je maar mee moet leren leven.

Ik was ook zo iemand en ik wilde er me er niet bij neerleggen maar wist even niet meer wat ik moest.Na röntgen, CT scan, MRI, KNO arts, Kaakchirurg en Neuroloog was ik uitgedokterd
en werd met de diagnose aangezichtspijn en een vracht pillen naar huis gestuurd.Intussen was ik al behoorlijk verslaafd aan m'n pilletjes maar de pijn was nooit helemaal weg en ik bleef slecht slapen.Ook m'n geheugen werd slechter, m'n reactievermogen en m'n humeur.Maar gelukkig heeft m'n vriend me gedwongen eens met Gerrit Wissink te bellen voor een afspraak.Via collega's en andere mensen had hij hele positieve verhalen gehoord en ach wat had ik te verliezen...

Het is een ongelooflijk wonder.
In een half uurtje heeft Gerrit me van m'n vreselijke hoofdpijn kunnen verlossen.
Ik zat in een stoeltje tegenover hem en we praatten wat over man en kinderen.
Ik moest hem aankijken wat ik eerst heel moeilijk vond en toen voelde ik dat m'n gezicht warm werd, ik kreeg zware benen en werd heel moe.
Toen kreeg ik zwarte plekken voor m'n ogen en dacht dat ik van m'n stokje zou gaan,
maar tegelijkertijd voelde ik de pijn langzaam afnemen, ongelooflijk.

Van pijn wordt je behoorlijk hyper en dat gevoel verdween ook, ik werd helemaal rustig!
Ik kon weer oprecht lachen en stond stevig op m'n benen. M'n houding werd zelfverzekerder en zo voelde ik me ook.Eerst dacht ik dat het tijdelijk zou zijn, maar nu we een maand verder zijn is dat gevoel nog niet veranderd
en m'n pijn is helemaal weg.

Het gaat nu heel goed met ons,
want omdat ik me goed voel, functioneer ik ook beter als moeder/vriendin/buurvrouw etc.
Het is fantastisch te zien de kinderen nu veel minder ruzie maken en met hele verhalen uit school komen.Met m'n vriend kan ik weer lachen en we hebben weer vakantieplannen, heerlijk!

Gerrit zal ik m'n leven lang dankbaar blijven
en ik hoop dat hij zijn gave nog heel lang wil gebruiken om mensen te gelukkig te maken!!!

Geschreven op 9 januari 2010 door een blij mens.

Onverwachte geestelijke hulp
Hallo Gerrit,

Nou dat was wel effe een avondje bij jou in Neede.Ik kwam met mijn vrouw mee. Zij had problemen."Ik ben een sterke kerel dacht ik die dat niet nodig heeft. Ik ben van huis uit niet opgegroeid met dingen zo als jij doet in je praktijk en dacht daar sta ik toch niet voor open. Dus ik mee naar Neede vrouw om mij te willen steunen dat is bij ons hiel Belangrijk elkaar steunen door dik en door dun. Maar toch was ik nieuwsgierig en ging ik mee naar binnen om te kijken wat er daar binnen gebeurt.
Ik had al van mijn schoonfamilie gehoort DAT jij bijzondere dingen doet en je mensen echt helpt.
Dus ik zit daar praten we wat met elkaar over mijn vrouws probleem en de behandeling begint.
Tijdens de behandeling van mijn vrouw zit ik er gewoon naast om te kijken hoe het gaat allemaal. Na een tijdje behandelen raak je de juiste snaar bij mijn vrouw en gelukkig is de behandeling die je bij mij vrouw geeft een behoorlijk succes en mij vrouw knapt zienderogen op waar ik bij zit en daar ben en blijf ik je Gerrit erg dankbaar voor, want mijn vrouw komt bij mij op de eerste plaats en als het slecht gaat Haar doet DAT bij mij in mijn hart erg veel pijn en als jij dan op zo'n fijne manier kan helpen is dat iets wat ik erg Waardeer. Op het moment DAT jij erg diep met mijn vrouw in behandeling zit krijg ik in mijn zere schouder erge pijn. Ik dacht dat zal wel aan mij liggen en als de genezing met me vrouw over is dan vraag ik gewoon wat er is gebeurd bij mij in de schouder.
Nou jou uitleg was dat ik iets van de behandeling van mee heb gekregen En dat de pijn het licht-energie is dat door mij schouder en arm stroomt.Je had gelijk ik ben bijna van de klachten af en het gevoel is goed. Maar dan komt het; Je bent een kerel met een goed hart en hebt een goed luisterend oor. Mijn vrouw vraagt je van je ook geesten kunt zien en je zegt ja, soms kan je er niet om heen.
En dan vertel ik je dat ik al een tijdje een gevoel heb dat er iemand bij mij is, in de auto en in mijn huis is dat gevoel het sterkst.
En dan begin je spontaan mij te helpen en
kijkt je me diep aan en ik knak tot aan de enkels en je raakt me diep in mij hart.
Het blijkt tijdens de behandeling DAT de persoon die ik al een tijdje voel DAT die persoon echt mij vader is En dat ik hem eigenlijk nog steeds zocht na zijn dood. Ik kon mijn vader weer toelaten. En dat hij daarna weer verder naar het licht kon gaan. En de rest van mijn lijf spaning in mij, van mijn werk en het krijgen van een baan voelde je ook en die spanning heb je ook direct aangepakt en daar ben ik je erg dankbaar voor onbewust was ik erg gespannen en de hoofdpijnen van het weekend zijn dus allemaal spannings hoofdpijnen geweest. Het gevoel is erg goed en ik ben erg ontspannen nu ik thuis ben. Dus kun je zien hoe iets kan lopen als je mee gaat met je vrouw omdat zij zich niet zo goed voelde en je komt zelf ook aan de beurt en dan op een bijzondere Manier ook Gerrit erg bedankt en ik mail je later nog een keertje hoe het verder gaat.

Mvg, Rudie


Hallo Gerrit,
Zoals beloofd twee foto's: ��n uit India, de ander uit Nepal. De tempel
staat in het plaatsje Bodnath, vlak bij Kathmandu.
Geniet ervan!
Ik vond het gisteren een heel bijzondere ervaring, heb er vandaag regelmatig
aan terug gedacht.
Tot ziens bij de volgende sessie.
Groeten van C. B.


Angst en zorgen

Hoi Gerrit

Ik zat al een tijdje niet goed in mijn vel en maakte mij daar Zorgen om, angst DAT dit erger zou worden had angstgevoelens, zweetaanvallen en hartkloppingen.
Heb wat gezondheid dit jaar teveel voor de kiezen gehad.
Vanmorgen dacht ik ineens aan Gerrit, was er al. Enkele jaren geleden is geweest met een goede ervaring, aan de telefoon Kwam er een gevoel van inwendige rust over mij.
Gerrit wilde mij niet zo het weekend in laten gaan en wou mij per direkt zien, Hij maakte mij hier erg blij mee. Mijn man is ook meegeweest die mij in alles steunt.We hebben eerst een tijdje zitten praten over wat er dit jaar zoal gebeurt was En toen begon de genezing.
Kon aan het begin van de genezing merken DAT er een strijd was met mezelf en ik dingen niet los kon laten, Totdat ik het ineens erg warm kreeg een licht gevoel in mijn hoofd en ik kon mij ineens niet meer bewegen, op DAT moment nam Gerrit mijn "controle" even over.
Dit was een goed gevoel en na een tijdje had ik een ontspannen gevoel in mijn lichaam, je voelde de rust komen en niet DAT Angstige nare gevoel meer. Alleen had erge hoofdpijn Gerrit vertelde DAT Kwam dit doordat ik er toch nog tegen aan het vechten was, los DAT ik een controlfreak ben en dingen niet gauw kan laten.
Na de genezing Moest ik gaan staan en vertellen hoe mijn lichaam voelde, had het gevoel Dat de spanning uit mijn lichaam was en het voelde erg prettig. Had ook hier meer vertrouwen in dan naar de huisarts gaan en gelijk aan de medicijnen te gaan, ben er ook op tijd bij en met zulke klachten lang doorlopen is niet goed.
Heel apart was dat mijn man tijdens de genezing van mij ook wat voelde in zijn schouder, hier is hij Enkele jaren geleden opgevallen van de trap af.

Ben Gerrit hier erg dankbaar voor en voel me nu na de genezing van een ander mens.
Gerrit ik laat je nog wel even weten hoe het na tijdje gaat een, maar heel veel dank Voordat je vandaag tijd voor mij nam En dat je ook alle tijd nam voor mijn man.

Liefs Janine.

Overspannen

Hallo Gerrit,
Precies vorig jaar om deze tijd ben ik bij jou terecht gekomen nadat mijn tante adviseerde om eens langs te gaan.Ik belde voor een afspraak en meteen was het gevoel al goed, je had aan een half woord al genoeg om te begrijpen wat ik bedoelde. Toen ik voor de eerste keer bij je kwam, was ik heel onrustig, wist niet wat ik met mezelf aan moest en was eigenlijk alleen maar aan het huilen.

Ik bleek overspannen te zijn maar ik had heel veel moeite om hieraan toe te geven.

5 bezoeken aan een psycholoog stonden gelijk aan 1 behandeling van jou, ik leerde mezelf in de maanden daarop steeds beter kennen en dat was soms ook confronterend. Ik voelde me totaal door jou begrepen en dat was ontzettend fijn en ook was jij er om mij eindelijk eens te laten inzien dat ik het echt alleen kan, ik ben wel die sterke vrouw van vroeger maar ik moet mensen wel toelaten die van me houden, want ook mijn vriend is 1 keer mee geweest. En dat was wel moeilijk maar ook mooi.

Ik begon mezelf weer als leuke, jonge, mooie vrouw met een goed karakter te zien en daar heb je mij heel goed in geholpen. Ik ben mezelf weer aan het vinden en dat voelt heel erg goed.

Het koste me heel veel energie om zo met mezelf bezig te zijn, maar het heeft me veel verder gebracht dan ik ooit had gedacht.

Ik weet ook inmiddels dat een aantal dingen gewoon negatieve karaktertrekjes zijn en bepaalde dingen zullen lang een gevaar voor me blijven maar ik ben gegroeid in het afgelopen jaar en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!

Gerrit Bedankt!
Heel veel liefs,
D.B.
Borculo


Stress
Hoi Gerrit,

Toen ik half januari voor het eerst bij je kwam, zat ik ongeveer aan de grond, mijn zelfvertrouwen was door een periode van moeilijke gebeurtenissen en stress gezakt tot in mijn enkels. Ik wist niet meer of ik voor of achteruit moest, en hoe ik dat moest doen.

Al na de 1e sessie voelde ik mij anders, ik was weer bij mezelf ook al voelde dat ook weer raar, ik moest weer helemaal leren om bij mezelf na te denken wie ben ik en wat doe ik en waarom op deze manier. Ik moest weer het vertrouwen in mezelf krijgen. Na de 1e sessie was ik zo ontzettend moe, de volgende keren was dit ook wel maar toch steeds minder, ik merkte dat ik meer energie kreeg.

Ik ben in totaal 5x bij je geweest en de laatste keer heb ik niet gehuild van verdriet maar omdat ik me zo fijn voelde. Ik kon weer oprecht lachen, weer zeggen: het gaat goed en het dan ook echt menen. Voor die tijd hield ik de schijn op, voor mezelf maar ook voor anderen.

Ik wil je heel erg bedanken voor de gesprekken die we gevoerd hebben, ik kwam regelmatig helemaal leeg en opgelucht terug. Een gevoel van wolkjes in je hoofd, heerlijk ff lekker zweven.

Gerrit heel erg bedankt voor de steun die je was!
Groetjes H. uit R.

Buisjes en slaapproblemen.
hoi gerrit, :-)

Ik ben een tijdje geleden dat ik bij je langs ben geweest,maar ik zou nog iets naar je m@ilen.
Ik kon niet zo goed in slaap vallen en ik had last van mijn oren.Ik had al 7 keer buisjes gehad,en ik ben 10 jaar.Ik was 1 keer bij je langs geweest en toen ging het weer goed.
daarna moest ik naar de kno arts en hij snapte er niets van.Toen had ik een piepjestest gedaan en toen was de uitslag dat mijn gehoor weer goed was.Ik hoef niet meer terug te komen.
en ik kan ook weer goed slapen.
bedankt gerrit :-D

groetjes evelien schreurs 10 jaar

bedankt
Hallo Gerrit

Het gaat erg goed met mij,ik ben op dit moment klachtenvrij en voel me weer sterk Ik vind het niet nodig om nog langer te komen Ik wil je via de mail bedanken voor de hulp die je me gaf alle goeds en misschien nog eens tot ziens.

Groetjes S. K. uit Rekken

Helder.
Gerrit,
Dank je wel voor je hulp, je tips, je adviezen.
Dank je voor je luisterend oor.
Jou heldere kijk op onze situatie,
en hoe daar mee om te gaan, maakt dat het hier vaak weer gezellig is hoor. Gr. E.P. te R.

Ontzettend bedankt.
Hallo Gerrit,
ik wil je laten weten dat mijn huis verkocht is! En wel per 2 Maart 2009. Echt ongelooflijk...
Ik wil je ontzettend bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Onze gesprekken waar ik veel aan gehad heb, ik vind het heel fijn dat ik jou heb leren kennen.
Tot gauw!
Groetjes Marieke B. Didam.

Fotobehandeling examenvrees.
Hallo Gerrit,

Ik zou je 5 maart j.l. bericht doen omtrent mijn dochter M. Ze had woensdag 4 maart 2 examens, ze is voor beide examens geslaagd en was erg blij! Bedankt voor u goede hulp!
Laat even weten als je het hebt ontvangen
Groetjes L. moeder van M.
Beltrum.

Te gek voor woorden
Hallo Gerrit

Mijn ervaring bij jou is TE GEK voor woorden.
Wij kwamen bij je omdat we na 3 en half jaar en de nodige behandelingen (IUI en IVF) in het ziekenhuis, nog niet zwanger werden.
Toen we net binnen waren zag je al wat er speelde, tussen en met ons.
Na maar 3 behandelingen waren die problemen redelijk verholpen, door veel praten.
Niet alleen negatieven dingen werden naar boven gehaald, maar ook positieve.
Zelf ben ik positiever over mijzelf en de relatie tussen ons gaan denken.
Kan dingen beter een plaats geven, hoef niet door iedereen leuk gevonden te worden.
Voel me een ander, rustiger en positiever persoon, dankzij jou behandelingen.
Nu alleen nog hopen dat onze volgende ivf behandeling ook positiever zal zijn dan de vorige twee keer.

Tot gauw,groeten J.E.Markelo

Burn-out.
Beste Gerrit,

Graag wil ik op deze manier andere mensen laten weten hoeveel baadt ik bij jouw behandelingen heb gehad!
(En nog steeds heb!)
In mijn zomervakantie van 2008 heb ik een ontzettende mentale klap gehad, een burn out.
Alleen hier wilde ik eerste niet aan toegeven. Eerst naar de dokter want ik had last van mijn maag, kon niet eten, drinken, zag bij tijden zelfs vlekken voor de ogen. Ik kreeg maagtabletten, een kuurtje, etc. Dit hielp allemaal niets en de klachten werden steeds zwaarder.
Op het moment dat ik dacht bij mezelf. Wat moet ik nu in godsnaam??!, schoot mij Gerrit's naam ineens te binnen, en ik heb hem meteen gebeld. Tijdens dit gesprek knapte ik zowat uit elkaar, en ik kon tot 20 minuten na het gesprek alleen maar apathisch voor me uitstaren! Ik kon gelukkig zeer snel bij Gerrit terecht. Vanaf de eerste momenten gaf Gerrit mij tijdens zijn behandelingen weer kracht. Je leert jezelf ontzettend kennen in de daaropvolgende maanden, want voor je weer gaat herstellen knal je vaak eerst nog eens een stuk naar beneden. Je lichaam reageert vaak erg sterk op de behandelingen, en je gaat je afvragen wat je jezelf toch altijd hebt aangedaan om in een dergelijke situatie terecht te komen. Belangrijk is om altijd vertrouwen in Gerrit te blijven hebben, en goed naar hem te luisteren! Heb ook vertrouwen in jezelf, ook al is dit soms erg lastig! Gerrit is in deze tijden een metgezel, hij geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat! Ik ben nu nog steeds bezig met herstellen, maar ik voel me steeds krachtiger, en dit geeft natuurlijk veel vertrouwen! Tijdens en na de behandeling voel je je weer mens worden!
Dit kan in het begin erg angstig zijn, maar die gevoelens worden steeds zwakker vooral als je ze bij jezelf toelaat.
Gerrit, je bent een fantastische vent en ik kan je nooit genoeg bedanken voor al je hulp! Wel hoop ik op deze manier mensen in een soortgelijke situatie het laatste duwtje in de rug te geven om jou te bellen.

Vriendelijke groeten, G uit E

Zwanger
Hallo Gerrit

Ik wilde je bedanken voor je ingestraalde kaartje die je hebt meegegeven aan mevr N. voor mij m.m.,ik kan je dan ook meedelen dat ik dit
zeer kon waarderen en het resultaat mag er ook naar zijn ik ben nu 6 weken zwanger,na mijn eerdere miskraam in februari er is nu alleen de angst of deze zwangerschap
wel goed zal gaan het kindje is van harte welkom.
ik wil jou van harte bedanken voor je snelle reactie op mijn brief die ik je gestuurd heb en op de steun middels je ingestraalde kaartje hopen dat het nu wel goed gaat, denk eventueel
nog eens aan mij alvast bedankt.

met vriendelijke groeten m.m.

Positief.
Lieve Gerrit,

Ik wil je bedanken voor alles wat je voor mijn vader en mij gedaan hebt. Wij allebei zijn erg verandert, in positieve zin, en begrijpen elkaar nu stukken beter. Ik vond het altijd erg leuk om naar je toe te gaan. Erg confronterend dat wel.
(-:
Ik weet nu dat alles goed gaat op mijn reis!
Nogmaals bedankt voor alles!
Veel liefs van C. en G.

Kramp aanvallen en restless legs

Een paar jaar lang had ik - volgens arts en fysiotherapeut - totaal overspannen achillispezen. Een op de sportschool opgelopen blessure ontstaan, aan mijn eigen overmoed te wijten trouwens. Men waarschuwde mij nog zo; ''Geen plotselinge sprintjes om de trein heen halen, dan kunnen je pezen knappen, en rustig op de trap''. Best een eng idee eigenlijk. De gevolgen waren; niet lang kunnen wandelen, moeite met gewone schoenen, zere tenen krampaanvallen in de kuiten, hemstring problemen en restless legs.Behandelingen en oefeningen hielpen niet echt en het duurde zo lang!
Ik begon er haast aan te wennen en dat is natuurlijk al te dol.Op advies van vrienden kwam ik bij Gerrit Wissink terecht. Neede is niet voor mij naast de deur, maar je wilt nog wel een keer iets proberen en erg veel kwaad zal het ook wel niet kunnen, zo denk je dan. Hij Gerrit legde onmiddelijk de vinger op de zere plek halverwege de kuit, dus geen achillespees. Volgens hem zat de oorzaak daar, ik kon het zelf voelen, en waren de pijnlijke pezen een gevolg daarvan.Mijn andere been deed tijdens de behandeling gewoon mee uit aanpassing, zo leek het.Tot mijn enorme verbazing en grote tevredenheid ging alles na de eerste behandeling direkt stukken beter. Ik kon weer uren in de stad lopen op gewone schoenen (o'ijdelheid) geen kramp meer, s'nachts geen restless legs, geen kromme tenen. Ik vindt het nogal wonderbaarlijk dat Gerrit direct de goede d.w.z. slechtste plek vond, waar anderen niet 12 cm hoger kwamen. Kennis en ervaring zegt hij. Hoe dan ook ik ben erg blij dat ik 2 maanden geleden bij Gerrit terecht ben gekomen en na 2 behandelingen huppel als een jong veulen in de wei.
Naam; A.A.B. Woonplaats; Heino

Door moeilijke tijden geholpen
Beste mensen,
Voor de behandelingen die ik door de jaren heen van Gerrit heb gekregen wil ik hem intens bedanken. Ik heb hier veel baadt bij gehad.
Hij heeft mij door de moeilijke periodes heen geholpen, het gaat nu goed.Mijn beste wensen voor jou Gerrit, om zo door te kunnen gaan en velen van hun klachten af te helpen.
Hartelijke groeten van D.V. te Rekken.

Wijze les
Ik wil gerrit nogmaals bedanken voor de wijze les die hij mij heeft geleerd.
Ik zat niet lekker in mijn vel maar kon ook niet goed aangeven wat de oorzaak was.
Bij Gerrit werd ik geconfronteerd met mijzelf.
Hoe zit ik nu eigenlijk in elkaar en hoe denk ik nou over de dingen om mij heen.
Na een aantal bezoeken kwam ik erachter dat ik vaak veel te moeilijk en te diep over de dingen nadacht.Ik maakte mij overal druk over en dat koste mij een hoop energie die je kunt besparen.
Anders denken waardoor je de dingen anders kunt doen.Regelmatig moet ik terug denken (als het even niet zo goed gaat)hoe zat het ook alweer.
Dat geeft mij weer de kracht en energie verder te gaan.Gerrit bedankt, hopelijk kun je nog vele mensen helpen.
Groetjes E.P. Groenlo

Hulp in allerlei levensfasen.
Een Chinese roos voor jou!
Een bloem bloeit een dag.
Ik wil je vertellen dat ik jou heel dankbaar ben
voor jouw hulp in mijn verschillende levensfasen.
Jij gaf mij keer op keer datgene waar ik op dat
moment aan toe was, dat is echt helpen!
Heel bijzonder al die ervaringen met jou.
Liefs E. uit Holten.

Opnieuw geboren
Beste Gerrit,
Als een rups dat langszaam ontpopt,
en een vlinder wordt.
Zo voel ik mij intens gelukkig en blij,
als een bloem, die zich gaat ontvouwen,
en naar het licht toe reikt.
Als een vogel zo vrij,
de liefde stroomt in mij!
Bedankt S.L. Diepenheim.

Ingestraald kaartje en meer
Meneer, Ik wou u bedanken voor het kaartje,
wat u aan K. hebt mee gegeven voor mij,
en voor de steun die ik heb ontvangen.
Ook wil ik graag mijn dank zeggen voor mijn dochter en kleindochter die u zo fijn en liefdevol behandeld hebt. Ik hoop dat O.L.H. u nog vele jaren kracht mocht geven, en dat anderen het ook zo goed mocht helpen als u ons geholpen heeft. Nogmaals hartelijk bedankt want het gaat nu zo goed met mij, Gegroet mevr. A te A.

Wittebloedlichaampjes, oor en pols klachten.
Naam: Lars
Leeftijd: (15 jaar)
Woonplaats: Gem.Berkelland.
Hoi Gerrit,
Ik wou je effen heel erg bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan.
Toen ik een te kort aan wittebloed lichaampjes had, en bij jou kwam, voelde ik na een sessie al veel fitter!
Ik voelde mij er erg goed bij. Ik vond het dus altijd ook erg fijn om naar jou toe te gaan.
En toe ik last had van mijn oren, toen je eraan ging zitten voelde het soms raar en zeer,
maar dat was volgens jou goed en daar kwam ik later ook achter.
Nu met mijn pols heb ik er ook veel baadt bij, ik dacht eerst dat er niet veel veranderde maar ik denk toch wel dat het heel wat geholpen heeft. Je tips en alles wat je ermee doet, ook erg bedankt hiervoor.
Echt heel erg bedankt(nogmaals) voor alles wat je voor me doet/hebt gedaan.
Groetjes Lars (15 jaar)

Kracht in moeilijke tijden
Hallo Gerrit!
Alles wat jij tot nu toe,
(gezien de omstandigheden)
gedaan hebt heeft me sterker gemaakt.
Anders had ik dit nooit allemaal aangekund.
M.v.g. J.H. Neede.

Ik kan weer genieten
Beste lezers,
Misschien weet je nog niets van paranormale therapie of ben je vaker geweest. Ik wil graag via een schriftelijke verklaring u laten weten dat ik door paranormale therapie volkomen ben genezen van een behoorlijk zware depressie. Belangrijk is dat u de genezer voor 100 % blijft vertrouwen gedurende het genezingsproces. Ook al kan dat voor u niet altijd duidelijk zijn. Door de geweldige begeleiding en aandacht die ik in de moeilijke periode heb gehad, ben ik veranderd ik een mens die weer genieten kan van hele kleine dingen. Ik wens u van harte een voorspoedige genezing toe en dat u dat op dezelfde manier mag ervaren zoals ik dat heb gehad.
Met vriendelijke groet,
Mevr.B.van R. Bredevoort.

Endometriose
Beste Gerrit.
Hier een briefje van mij.
Via mijn moeder heb ik jouw adres gekregen.
Ik kwam met vreselijke buikpijn bij je.
De doktoren hadden endometriose vast gesteld.
Het kon overgaan als ik door een zwangerschap of een hormoonkuur. Als ik zou kiezen voor een zwangerschap of een hormoonkuur zou ik vreselijk ziek worden. Ik zou in de overgang komen. Ik zag dit allemaal niet zitten van een meisje van 20 jaar. Ik besloot maar gewoon af te wachten.Het was vreselijk soms waren er dagen dat ik helemaal niets kon en dan moest ik vrij nemen van mijn werk, want dan ik kon niet meer werken van de pijn. Totdat ik jouw adres kreeg, jij zei me dat jij me wel kon helpen. En dat kon je, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Want door alles was ik geestelijk erg moe geworden door al dat gepieker. Na 3 behandelingen bij jou ging ik me beter voelen, de buikklachten werden steeds minder en geestelijk werd ik steeds sterker. En toen kwam het mooiste de doktoren stonden voor een raadsel.
Ik was namelijk zwanger geworden en dat zonder hormonen. Ik was samen met mijn vriend dol gelukkig dat was het mooiste moment in mijn leven. Nu ik dit schrijf ben ik ruim 6 maanden zwanger en geniet volop. Ik voel me prima en heb me nog nooit zo geod gevoeld.
Gerrit ik ben je ontzettend dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan. Dit zal ik nooit vergeten en mensen die me vragen van hoe en wat dan vertel ik dit verhaal en geef jouw adres.
Dank je wel voor alles. Groetjes Mevr.T.te.R

Bedankt Gerrit
Zonder jouw steun was ik niet wie ik nu ben geworden, bedankt.
G.H. Enschede

Dankbaar
Ik ben Gerrit heel dankbaar voor de hulp hij mij geboden heeft.
Marieke te Eibergen.

No limit
''The sky has no limit''
Bedankt voor je goede hulp en zorgen.
A.v/d.B.

Warm hart
3 Behandelingsperiodes; totaal 2 jaar
Beste Gerrit Wissink,
Via deze weg wil ik je een warm hart toedragen, wat jij voor mij in de afgelopen periodes hebt betekend kan ik op dit moment niet anders onder woorden brengen. Wat ik via jouw, aan kracht, liefde en vertrouwen op dit moment al aangereikt heb gekregen is een verrijking in mijn leven, ookal is het een weg die met veel pijn, verdriet en woede, gepaard is gegaan. Het laat me echter steeds meer mezelf zien, me bewust van mezelf worden en dat geeft mij een ontzettend goed gevoel. Ik wens jou als persoon en medium een zeer goede tijd toe, en dat je die verrijking voor ons mag bijven zijn en verder mag ontwikkelen.
Mevr. J.H. Nijmegen.

Trapje verder op de geestelijke ladder
Lieve Gerrit,
Bedankt voor alle goede zorg die ik van jou mocht ontvangen.
Ik ben op mijn spirituele ladder een trapje hoger gekomen door jou.
Dank daarvoor, zodat ik nou zelf weer verder kan met klimmen.
Als ik je nodig heb hoop ik dat ik nog weer mag bellen of komen kan.
Veel liefs en licht in de toekomst.
Dat wens ik jou van harte.
B. te Overijssel.

Stap gezet
Beste Gerrit,
Even een berichtje van mij. Hierbij wil je bedanken voor de begeleiding totdat ik zelf ''de stap'' durfde te zetten, zonder jou en je steun had ik het niet gekund, dus heel erg bedankt.
Met vriendelijke groet,
G.E. uit Enschede

Lachen.
Dank zij Gerrit kan ik weer lachen, bedankt.
Mej. E. Eibergen.

Ingestraalde kaartjes
Gerrit, heel erg bedankt voor je ''ingestraalde'' kaartjes.
Voor mijn gevoel ben ik nu een stuk
rustiger als daarvoor.
Heel veel liefs en nogmaals bedankt.
J.H. te W.

Words of Wisdom
Land; Engeland.
Dear Gerrit I'm writing to say how much I enjoyed
meeting you and listening to your words of wisdom. You speak English so well. I look forward meeting you again and maybee at one of your private consultations.
With love and greetings
Margret M.(G.B.)

Steun.
Naam; B.B
Woonplaats Didam.
Beste Gerrit en helpers, hierbij een bedankje voor de steun en de liefdesenergie die ik via jou van de goddelijke wereld mocht ontvangen en mij daardoor de kracht gaven 't vertrouwen en de rust in mijzelf terug te vinden.
Ik hoop dat jij er nog lang voor veel mensen ''mag zijn!'' Nogmaals bedankt.
Mevr.B.B Didam

Rugpijn
Met mijn rug gaat het tot nu prima.
Groetjes T.H Goor.

Help,ik besta.
Naam B.T.
Leeftijd 6 maanden.
Woonplaats; Lochem
Aantal behandelingen 5x
Beste Gerrit,
Vanaf zijn geboorte is onze zoon B. vrij onrustig geweest en toen hij 3 maanden was kreeg hij ook last van benauwdheden, kortademigheid en rochelen. Omdat medicatie na enkele weken niet echt bleek aan te slaan kwamen we mede door onze goede ervaringen met jou, bij jou terecht.
Die eerste behandeling was meteen ''vrij heftig.''Je hebt ons verteld dat B. kwaad is, op het moment dat hij geboren werd was hij daar nog niet klaar voor en dat maakte hem kwaad. Hij heeft zich alsware teruggetrokken in zijn eigen wereldje, kan daardoor zijn gevoelens niet goed uiten en niet echt contact met ons maken.
Daarnaast heeft hij vruchtwater binnen gekregen en ook dat was hij nog niet helemaal kwijt.
Je hebt B. die eerste behandeling ''wakker gemaakt'' en op dat ogenblijk heeft hij vreselijk hard gehuild, hij heeft zijn boosheid letterlijk laten zien. We zijn 5 keer bij je geweest en hebben hem zien veranderen. Het heeft hem echt goed gedaan! Hij is zijn onrust kwijt en de overige klachten aanzienlijk verminderd.
Sinds de eerste behandeling kijkt hij weer helder uit zijn ogen en als hij ons nu aankijkt maakt hij ook echt contact. B. is verandert in een aanwezig, levendig en ondernemende jongen die plezier heeft en de wereld begint te ontdekken. Bij deze een bedankje omdat je onze zoon B. hebt kunnen helpen en WAARDERINGvoor de fijne en leuke manier waarop je dat hebt gedaan. Afz; de ouders van B.T. uit Lochem

Rug nek en schouderklachten
Naam A.R.
leeftijd 16 jaar.
Woonplaats; Geesteren (Gld)
Aantal behandelingen 1x

Ik had een tijd lang(4 maanden)met rugklachten rondgelopen.Ik ben in die tijd diverse malen bij de fysiotherapeut geweest maar dat hielp mij maar een week of korter.Ik heb in die maanden bijna niet meer gesport 1x in de twee weken of zo,terwijl ik daarvoor wel 5x in de week ging sporten.Tijdens die 4 maanden liep ik dus met veel pijn rond en ben ook nog eens door mijn rug gegaan, en heb ik 2 dagen alleen maar gelegen en een beetje gezeten.Als ik naar de w.c. ging moest ik met een wandelstok lopen anders kwam ik helemaal niet over.

Toen was de maat voor mij vol en ben ik gaan kijken wat ik kon doen om beter te worden, mijn ouders vertelden mij dat er een natuur geneeskundig therapeut was in Neede, daar heb ik toen naar toe gebeld en gelukkig kon ik vrij snel bij hem terecht. Toen ik bij meneer Wissink binnen was constateerde hij dat mijn rug schouders en nek scheef stonden en mijn spieren in mijn onderrug ook niet goed waren.(Gebeurd wegens een valpartij zei hij)Hij heeft mij toen behandeld en ik heb daarna geen pijn meer gehad. Ik sport nu gewoon weer 5x per week zonder ook maar een grijntje pijn.Hij heeft mij maar een half uurtje behandeld , overigens is het ook nog eens een hele aardige man.
Waarschijnlijk krijgt meneer Wissink deze brief op mijn verjaardag(28-02-1992) en op deze dag word ik 16 jaar, en wil hem nogmaals bedanken voor de goede behandeling.
A.R. Geesteren (GLD).

Een briefje is genoeg
Gerrit, ik wil je laten weten dat mijn brief aan jou schijnbaar genoeg is geweest. Dank je wel.
R.S.Eibergen.

Begeleiding tijdens chemokuren.
(kind 2-4 jaar)

Lieve Gerrit Bedankt voor alle ''stroompjes.''
(Als Thijmen weer een behandeling nodig vondt vroeg hij aan ons of hij weer naar die man met die stroomjes kon.)Thijmen is nu stabiel.
Groetjes van Thijmen en de ouders.

Weer lekker in mijn vel.
Aantal behandelingen; 1x
Woonplaats; Noord Brabant
28-2-2008

Hey Gerrit,
Alles goed? Met mij wel.
Ik wil je nog wel echt bedanken want het heeft me gewoon goed gedaan. Ik denk elke dag nog dat ik bij je langs ben geweest.Nu kan ik gewoon weer mee doen aan gym. En dat kon ik eerst echt niet.Mijn zus is ook al een stuk verandert, en ik ben nu echt een puber zegt mijn moeder! Mijn vader en moeder zeggen dat ik ook erg verandert ben. Ik zit nog steeds goed in mijn vel.
Groetjes T.O.

Ernstig concentratie verlies.
aantal behandelingen 1x
Amsterdam 7 februari 2008

Wie is Gerrit Wissink?
Nooit van gehoord. Tot die naam op een dag via onze Twentse vriendin over de keukentafel buitelt.En ik zit nu bij hem in zijn werkkamer,na anderhalf uur rijden.
Wat eraan schort vraagt hij. Hij heeft vriendelijke ogen, tegelijkertijd ook oplettende ogen. Mijn hoofd zit dicht zeg ik. Ik heb last van heftige oorsuizingen, hoor muziek vreselijk vals, mijn twee gehoorapparaten irriteren mij in hoge mate, heb grote problemen mij te concentreren, ben vergeetachtig. Deze dingen bij elkaar ontregelen mijn dagelijks leven. En dat is nu zo'n anderhalf a twee jaar. We praten wat door over koetjes en kalfjes, dan staat hij op en zegt; Ga op de behandeltafel liggen. Hij zelf neemt plaats op een stoel achter mijn hoofd. Geen idee hoe lang het geduurd heeft. Nog een beetje versuft sta ik weer op de grond.
Mijn vrouw heeft me weer teruggereden naar huis, de gehele rit lag ik op de achterbank in een diepe slaap.

En? Vraagt hij naar 3 weken.(2e behandeling)
Ik weet niet wat je hebt gedaan Gerrit,zeg ik. De eerste dagen had ik hoofdpijn, wat maar langszaam weer wegtrok. De heftigheid van die oorsuizen nam een beetje, niet noemenswaardig af.
Maar het gekke was, de muziek, die klonk ineens weer niet meer vals. Dat herkende ik meteen. Er is niet een precies moment aan te wijzen maar geleidelijk had ik mijn concentratie weer helemaal terug. Helemaal.
En die twee gehoorapparaten heb ik nu een week niet meer in. Het leek of er een verstopping in mijn hoofd was doorgebroken! En dat na 1 behandeling.
Hoe heb je'm dat geflikt man ?
Hij geeft mij een spontane hand en kijkt mij even blij aan als ik zelf ben.
Wie is Gerrit Wissink?
Gerrit is gewoon Gerrit. Nou ja, gewoon?
Gerrit is een bijzonder mens met een uitzonderlijke gave.

Love & Hugs
Lieve Gerrit,
Bedankt voor je tijd
je geduld
je steun
en je vertrouwen,
ik zal dat eeuwig blijven onthouden.
Met vriendlijke groet,
J.te Enschede

Ervaring op healingavonden in de Huve
Hoi Gerrit,

Vroeg me al jaren af wat er van jou geworden was nadat je gestopt ben in Eibergen
met de healingavonden. Ik wil mijn bijzondere ervaring(en) delen die ik tijdens ��n van de healingavonden in Eibergen had!
Wat was namelijk het geval tijdens de meeste avonden die ik ben geweest, ook al hield ik mijn ogen dicht,
ik wist waar jij liep door het zaaltje. Ook voelde ik je langs mee heen lopen ook al voelde ik geen luchtverplaatsing. Want er kwam energie van je af die ik voelde. En dat vond ik wel heel apart kan ik je vertellen, want op dat moment was ik niet zo bezig met de gaven die ik heb.

V��r die betrefffende avond had je mij tijdens het hand schudden aan het einde van de avond al een keer gezegd dat ik me niet in moest houden maar laten gaan. Laat het maar over je heen komen zei je. Of het die keer daarop was of misschien nog een latere sessie weet ik niet meer maar ik liet me gaan die avond...
De lamp die boven mij in het plafond zat was de zon voor mij. Ik zat er in mijn bikini onder zou ik haast zeggen. Lang gestrekt op ��n van de (ongemakkelijke) stoelen die in de zaal stonden. Volgens mij zelfs op de laatste rij die avond. Mijn hoofd in ieder geval achterover gegooid, genietend van de geweldige warmte van de 'zon'. Heb verder die avond niet gemerkt dat je langs hebt gelopen of waar je je maar ook bevond in de zaal. De avond was iig zo voorbij! En had mij een gevoel van veiligheid en warmte gegeven die ik nog nooit had gekend.

Nu nog soms merk ik dat ik bv een sjaal of muts kan gebruiken om me veilig te voelen. Want ik zag dat
jij die gebruikte bij mensen in de zaal(waarvoor weet ik eigenlijk niet, maar voor mij werkt het op deze manier).

Verder had ik nog een ervaring die zich tijdens een sessie rond oud en nieuw afspeelde. Iemand stak buiten een rotje oid af, met een harde knal als gevolg. Maar het was voor het eerst in mijn leven dat ik NIET opschrok... ik nam het aan voor waar. En jouw commentaar was 'Tja dat hoort er ook bij' of iets in die trant. Nu vele jaren later weet ik ook dat ik hooggevoelig ben en dat dat schrikachtige daar bij hoort(want kan nog steeds vreselijk schrikken van onverwachte geluiden). Maar ben er achter gekomen dat ik nu vaker dat onverwachte kan accepteren en alleen nog heftig schrik als ik zeer geconcentreed met dingen bezig ben. Wil je graag bedanken voor de dingen die je in mij hebt losgemaakt en nog steeds doet als ik terug denk aan die sessies.

BEDANKT!!! Lieve groetjes, K


Achilles-pees,dikke darm.verkalking,enz

Beste Gerrit,
sinds een jaar ben ik nu bij je onder behandeling.
Het is verbazend wat je in die tijd allemaal voor mij hebt kunnen doen.
Bijv.mijn Achillis-pees welke door de verkeerde behandeling van de huisarts, ongeveer 10 jaar geleden, regelmatig verkrampte zodat we met massage de zaak weer los moesten maken, is nu zover ontspannen dat we het massage-apparaat niet meer hoeven te gebruiken.Het gevolg hiervan is dat ik nu veel minder pijn heb.
En wat me nog meer verbaasd heeft is dat de door de specialist, bij het scanonderzoek verkalking heeft geconstateerd van 1,5 cm boven links in de maag.Na jouw behandeling was bij het volgend onderzoek met de scanner alleen nog maar een lidteken over.De specialist was zeer verbaasd, het scheelde mij een operatie. Nu heb ik twee zweren in de dikke darm en in de maag ooknog drie.Deze heb ik overgehouden van een samonella bacterie besmetting twee jaar geleden. Na jouw behandeling zijn de maagzweren verdwenen en zijn de twee andere zweren een stuk kleiner geworden wees de nu gehouden kijkoperatie uit.Hoe dat zo vlug kon begreep dezelfde specialist niet.
Nou begrijpen doe ik het ook niet maar ik ben blij dat Gerrit mij zo goed kan helpen.

DBV.

Te vroeg geboren
Aantal fotobehandelingen 2x

Vorige week werd onze kleinzoon 1 jaar.
Voor ons heel bijzonder en daarom gingen mijn gedachten terug naar zijn geboortedag. Hij werd veel te vroeg geboren, na een zwangerschap van pas 26 weken.
Werd meteen naar het UMC in Utrecht gebracht, waar doktoren en verpleegsters met veel zorg hem probeerden in leven te houden.
Het was een heel klein en broos manneke en hij woog 1164 gram. Tijdens de geboorte had hij een hersenbloeding gekregen (wat vaker gebeurd bij te vroeg geborenen) .
En wat dat voor gevolgen had konden de doktoren ons nog niet vertellen..
Daar sta je dan naast de couveuse; z�n ouders en iedereen doet z,n uiterste best om het kleintje alles te geven wat het nodig heeft.
Maar het is nog maar zo klein en heeft weinig kracht. Toen dacht ik aan Gerrit.
Als er iemand is die hem kracht energie kan geven en ook nog z,n lichaampje kan behandelen, dan is dat wel Gerrit Wissink..
Dat weet ik uit eigen ervaring. Ik had een fotootje van hem meegenomen en na overleg zou hem behandelen.
Bram z'n longetjes waren nog niet helemaal ontwikkeld en het toedienen van de voeding via een slangetje werd door zijn lichaampje niet goed geaccepteerd.

Al na 1 behandeling van Gerrit ging het met de voeding beter en konden er al een paar slangetjes verwijderd worden.. Toen het ruim een maand later met zijn longetjes nog niet top was heeft Gerrit samen met mij nog een keer een sessie gedaan.
Een paar dagen daarna belde mijn zoon met de mededeling dat ze met de kunstmatige beademing waren gestopt en dat Bram , als hij zelf kon ademen en drinken, over enige tijd naar huis mocht.
Gelukkig waren er geen gevolgen van de hersenbloeding. In het ziekenhuis vertelden ze de ouders dat het bijna nog nooit was gebeurd, dat een veel te vroeg geborene er zonder bijkomende complicaties doorheen was gekomen.

Na 2 spannende maanden mocht Bram naar huis, na goede zorgen van het ziekenhuispersoneel, ouders en in het bijzonder natuurlijk Gerrit .
Het is nu een hele blije en gezonde knul van 1 jaar en onze dank aan jou is erg groot !

Vriendelijke groet
L. de R. te Zwolle.

''Totale lichaam en geest behandeling.''
Naam B.v.E.
Plaats: Lochem.

Beste Gerrit,
Vanuit een gevoel van blijdschap en een gevoel van dankbaarheid wil ik je verwoorden hoe het met me gaat.Op 3 Januari 2004 verstuikte ik mijn linker enkel. Anderhalf jaar was ik onderbehandeling van allerlei reguliere artsen. Niets hielp. Op 14 April 2006 kwam ik voor het eerst bij jou. Eerst eens in de twee weken, later eens in de maand en op het laast eens in de twee maanden. In Maart 2007 zag ik je voor het laatst.

Mede dankzij jouw totale lichaam en geest behandeling is mijn algehele houding verbeterd. Doordat ik naast de enkelpijn ook rug, keel, bijholte en liesproblemen had (heb)ontwikkelde ik met name op mijn werk een gevoel van zelfmedelijden. Begin April 2007 werd ik eindelijk daarvan bewust. Sindsdien ben ik herboren. De klachten zijn er nog wel, maar beschouw het als minder belangrijk. Op mijn werk neem ik weer deel aan alle activiteiten (excursies, plein en kantine diensten, vergaderingen, bijeenkomsten, personeelsuitjes enz. En daarbij; heb ik 30 jaar lang last van gehad van hoogtevrees; weggesmolten als sneeuw voor de zon !!!
Gerrit Bedankt voor je inzet en geduld.

Een zeer vriendelijke groet,
B.v.E.

Ik Bedank je

Ik bedank Gerrit;
...voor je woorden,
...voor je vertrouwen,
...voor het luisteren naar mijn soms onmogelijkheden,
...en dat je er voor me was toen ik het moeilijk had.
Groetjes S.M.

Een blij hart
Beste mensen,
Ik bedank Gerrit voor zijn hulp.
Ik weet niet wat Gerrit precies gedaan heeft maar na 1 behandeling is mijn hart weer helemaal blij.
Hij heeft echt een last van me afgenomen.
Hartelijke groet,
S.L. Almere

Verkleving cyste
Beste Gerrit,
De operatie is geslaagd!!
Alles is zeer succesvol verlopen.
De cyste was niet meer verkleeft, waardoor via een kleine opening alles kom worden weggenomen.
Heel erg bedankt voor je snelle hulp.Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen.
Hartelijke groet, E.B.

Inkapseling tumor

Beste Gerrit Wissink
5 oktober 2005 heb ik een navelbreuk operatie ondergaan in het ziekenhuis te winterswijk.
Omdat er nogal een en ander was gebeurd inverband met de lokale verdoving die,niet goed gezet was heb ik heel veel gehuild en had enorme pijn nadien.Daarop heb ik een klacht ingediend bij de klachtencommissie.Daarop is oud gynacoloog naar,ons huis toe gekomen op 8 december 2005.Hij vroeg hoe het met me ging ik zeg nou,niet echt geweldig omdat,ik nogal een bobbel op me buik heb en nogal hinder had van ellerlei ongemakken. De betreffende gynacoloog adviseerde mij om,nog eens een ct.scan te laten maken waarom die,bult nog op me buik zat.
Dat is gebeurd 27 december en ik zou daar 3 januari de uitslag van ophalen bij de chirurg.Maar ik kom daar en ik vroeg en dokter hoe is het met me bovenbuikbreukje gesteld? nou zei hij ik zou me daar maar niet druk om maken en ik antwoorde waarom niet nou,je hebt een tumor en je moet naar de onocologe toe van het ziekenhuis. Met toeval is dit ondekt vanwege die ctscan nou,ik was helemaal overdondert en mijn man en ik zijn maar,eerst eens naar buiten gereden met rolstoel en eens een peuk opgestoken.Daarna afspraak toch maar gemaakt bij interniste speciaal voor mensen die getrofffen zijn door een tumor of iets wat daar op lijkt.12 januari 2006 moest ik daar naar toe en 2 februari kreeg ik de uitslag.Tumor zat op me linkerbijnier en was z,n 3 cm groot en was niet kwaadaardig maar,deze vorm van een tumor kan wel makkelijk kwaadaardig worden.Dus ja en ze kon niets voor me betekenen want,ze waren erg bang voor infectie tijdens operatie en tja er blijft niet veel over dan.Ik ben dus al een tijdje bij gerrit wissink onder behandeling en gerrit wou proberen de tumor in te kapselen min of meer er een jasje om heen te maken en dat is gelukt want,met de volgende ctscan kon je net zo mooi zien er een jasje om heen zat nou,voor mij een geruststelling en tevens geeft dit een vorm van rust in je zelf want,als ze dan zeggen we kunnen niks doen vanwege infectie gevaar dan,is er toch de geestelijk wereld die samen met gerrit mij een jasje om,de tumor heeft gegeven.En dat wou ik eens op papier zetten zodat mensen het niet hoeven geloven maar,het is gewoon waar.Over een tijdje laat ik weer,een ctscan maken en kijken of hij nog mooi ingekapseld zit.
L.J. Borculo

Genezing op afstand.
aantal behandelingen 1x

Beste Gerrit,
Als vriend voel ik me genoodzaakt om de vriendschap niet in gevaar te brengen door op jouw gave een beroep te doen.
Toch deed ik het toen, op vakantie in de Pyreneen, het mij gigantisch in de rug schoot. Ter hoogte van de overgang van het heiligbeen naar de onderste lendewervel leek er iets verschoven te zijn, waardoor ik regelmatig niet overeind kon komen door de pijn. Autorijden ging,maar was regelmatig zeer pijnlijk.
Ik voelde me genoodzaakt een beroep op je te doen daar er mij nog 2 weken vakantie resten. Met een sms-je bereikte ik je en 's avonds belde je me op met de mededeling dat je me een sms-je zou sturen wanneer ik behandeld zou worden. Het berichtje kwam toen ik onderweg was met de auto en ik heb toen meteen een parkeerplaats opgezocht waar ik een tijdlang rustig kon zitten.
Van de behandeling heb ik niets gemerkt, maar na een paar uur voelde mijn rug veel beter en de volgende dag was ik klachtenvrij.
Dat je op deze manier, op een afstand van 1400 km, mijn vakantie hebt "gered" vind ik, hoewel ik weet dat het mogelijk is, toch heel bijzonder. Ik dank je hier heel hartelijk voor.

Je vriend, Kees.
Haaksbergen.

Gerrit Bedankt
Als ik hem niet had gekend op dat moment,
had mijn leven er heel anders uitgezien,
als ik er nog geweest was.

P.P.I.V.F.
Beste mensen,
Graag wil laat ik laten weten hoe het ons vergaan is na de 5e I.V.F. poging.Nou het resultaat mag er zijn! Ik ben namelijk 22 weken zwanger. Ik voel me goed en zoals je zult begrijpen zijn we ontzettend gelukkig. Ik ben overtuigd dat Gerrit's hulp een grote rol heeft gespeeld bij het slagen van deze poging.Hij hebt me vertrouwen gegeven dat ik zwanger kon worden, ik ben hem daar onnoemelijk dankbaar voor.

Anoniem.

Zelf-inzicht.

Ik schrijf deze woorden om Gerrit te bedanken en andere mensen ook kunnen lezen wat voor een mooi werk jij mag verrichten. Ik wil je bedanken voor wat jij mijzelf hebt laten ontdekken, inzien, voelen en ontwikkelen. Door de jaren heen heb je mij geholpen om de diepe dalen die ik zo nu en dan op mijn levenspad eens tegenkwam uit te klimmen. Dit deed je altijd op een zeer bijzondere manier. En wel zo dat ik zelf ontdekte welke stappen ik moest ondernemen op de des betreffende momenten. Je wist mij met vragen, verhalen en woorden zo te prikkelen dat ik zelf tot inzichten kwam wat op dat moment voor mij de juiste stap was. En wanneer nodig was jij diegene die mij eens een flinke `trap` onder mijn kont gaf zodat ik weer goed naar mijzelf kon kijken. Of je zorgde voor energie zodat ik weer verder kon. Nooit zei je wat voor of liet je me spieken. Nee, je was er gewoon en wist gewoon hoe je mij zelf mijn pad kon laten ontdekken. Dit heeft mij erg ver gebracht, ik heb geleerd goed naar mezelf te kijken en zelfs mogen ontdekken wat mijn eigen gave is. Het leven is altijd in beweging maar dankzij jouw behandelwijze heb ik nu vertrouwen in mijzelf en zie ik de dalen als eens uitdaging! (al zal dat de ene keer makkelijker zijn dan de andere keer). Gerrit heel erg BEDANKT!!! Diana ;)

Dankbaar voor hulp
Ik ben Gerrit heel dankbaar voor de hulp die hij mij gegeven heeft.
Monique

Steun.
Zonder de steun van Gerrit was ik niet geweest wat ik nu ben. Bedankt.A.te M.

Warme deken
Als een vaderlijke hand,
rusten de zegeningen op mij.
Als een warme deken omhult ze me.
Dank voor de kracht de rust en de stevigheid,
die je mij geschonken hebt.
Als een rode draad lopen ze door mijn levenspad.
Groeten E H. te Hengelo(o)

Aften.

Zo�n 20 jaar geleden kreeg ik voor het eerst aften in de mond. Het begon met een paar kleinen, maar het werden er steeds meer en ze werden steeds groter. Het werd zelfs zo erg dat ik niet normaal kon eten en praten ook erg pijnlijk werd. Vanuit het Hengelose ziekenhuis werd ik tien jaar geleden doorgestuurd naar Nijmegen. De huidarts in Hengelo had namelijk nog nooit zo�n ernstig geval gezien.
Maar ook in Nijmegen konden ze niets voor me doen. Het was raadselachtig; aan de voeding lag het niet, spanningen konden wel meespelen.
Ik ben in al die jaren bij een aantal verschillende alternatieve geneeswijzen geweest. (want zolang je ergens last van heb probeer je wat) En ik moet zeggen dat ik bij een paar wel wat baat had. Maar helaas kwam het vaak zo weer terug.
Volgens mij kwam ik via een vriend bij jou in de praktijk. Onder het mom �baat het niet, het schaadt ook niet� bleef ik proberen.
Er werd stukje bij beetje heel wat bij mij losgemaakt. Het overlijden van mijn vader (nu 25 jaar geleden) speelde daar een grote rol in, maar ook mijn faalangst en alles perfect willen doen.
Zo zeg, we hebben heel wat afgepraat, gelachen, maar ik heb ook veel gehuild. (Zit dat ook wel in mij, want nu ik dit allemaal tik, knallen de tranen uit mijn ogen, wat een emoties zeg!)
De aften zijn inmiddels al een hele tijd weg gelukkig. Ik ben nadien nog wel vaker bij je geweest. Iedere keer als ik dan wegging, voelde ik me een stuk prettiger in het vel zitten en voelde ook echt positieve energie.
Uiteindelijk ben ik er als een ander persoontje uitgekomen. Ik kan weer genieten van al het moois om me heen. Eerder zag ik het wel, benoemde het wel, maar ervoer het niet zo. Nu zit er geluk binnen in mij en kan ik echt genieten van de kleine dingen. Ik ben weer terug op aarde.
De laatste keer dat ik je belde en een afspraak met je maakte, vertelde je dat ik op moest schrijven: ik accepteer mijn onzekerheden. En als de stress me soms weer even de baas wil worden, dan denk ik daar aan, neem even wat gas terug en wil ik genieten van al het moois dat mij overkomt.
Gerrit, bedankt dat ik nu weer kan genieten van al dat moois om me heen!

A.M.P.te Hengelo (0)

De juiste snaar

Hoi Gerrit
Ik hoop dat het jou goed gaat, want je bent voor mij altijd een bijzonder mens... Mij gaat het momenteel goed, op wat lichamelijke krakkemikkigheid na, maar daar werk ik aan. Ik denk wel dat het allemaal gebaseerd is op het eerdere deel van mijn leven, waarbij jij ooit mij een kaartje meegaf met de tekst "mevrouw x, het leven is niets als jij er niet bent". Nu, zoveel jaren later, weet ik hoe precies je de juiste snaar te pakken had! Ik ontwikkel mij denk ik, evenals mijn partner, en het gaat denk ik de goede kant op! Hopelijk kan ik het dus weer even zonder jou (tenslotte moet iedereen het toch uiteindelijk weer zelf gaan doen toch?), en wens ik je via deze weg alle liefde en gezondheid.
Groetjes,
Knip oogie te Goor.


Na bekkeninstabiliteit weer kunnen lopen

hallo beste gastenboek lezers.

Even voorstellen, ik ben Mevrouw E.G.
Ik kwam via de healingavonden bij Gerrit terecht, in Eibergen. Eigenlijk deed ik dat voor een vriendin, maar met mij gebeurde er toch iets vreemds op die eerste avond. Alles wat ik tot nog toe had weggestopt kwam als een soort van shock omhoog, en dat werkte nog lang na. Al mijn ellende diende zich overwachts aan.
Het werd me duidelijk dat ik er wat mee moest, maar weer stopte ik het weg. Totdat ik zwanger werd van ons derde kind, en ik niet meer lopen kon. Onzin dacht ik nog dat komt wel weer. De pijn was niet uit te houden,en na de bevalling was de diagnose Bekkeninstabiliteit. Ik kwam in Rotterdam terecht, werd liggend vervoerd, en moest het met een rolstoel doen. De uitslag van de onderzoekken waren allerminst positief. Het voorstel : De bekkendelen vastschroeven met stalen pinnen en schroeven. Dit kon en wilde ik niet accepteren. Ik weigerde en zo kwam ik met Gerrit in aanraking. Vele behandingen volgden, en mijn incestverleden werd ook met veel pijn verwerkt. Ik leerde weer lopen, en ik leerde hoe belangrijk het is dat geest en lichaam niet buiten elkaar kunnen , maar bovenal leerde ik door hem wie ik nu eigenlijk was, en dat ook ik een mens was. Het gaat geweldig met me. Alles samen heeft het een hele weg gekost maar wel een hele kostbare . Ik ben uit de rotzooi omhooggeklommen, en dat had ik niet alleen gekund.
Mijn verleden heb ik afgesloten, en een nieuw mens is geboren, een die nu liefde kan ontvangen en zeker ook kan geven,iets wat vroeger onmogelijk zou zijn geweest. Dankzij Gerrit leerde ik weer lopen, en leven. Ik kan nu genieten van het leven, en weet nu dat het leven waardevol is. Ik kan een ieder met bekkeninstabiliteit aanraden naar Gerrit te gaan. Trouwens met allle soorten klachten ! Geweldig dat er dit soort mensen bestaan. duizend maal dank!
Een tevreden klant uit Hengelo.

Genezing kuitspier.
Hoi Gerrit,

Ik wil je even iets laten weten.
Met mij gaat het prima, ik heb nog altijd geen last van mijn kuit, maar dat wist je natuurlijk al.Ik loop sinds 3 weken 3x per week zo�n 8 km, door de natuur van onze mooie wijk.
Heerlijk hoor ik kan niet eens ergens aan denken en dat dus wel 3 x per week hihihi.
Omdat mij dat lopen zo heerlijk afgaat, moet ik nog vaker dan anders aan jou denken.
Geweldig he dat jij mij weer hebt laten lopen.
Dit is geen geslijm hoor, ik voel het gewoon zo en moet het even aan je kwijt.
Ik heb mede hierdoor eindelijk een mail gestuurd naar de directeur van de Menzis.
Het hele verhaal van onze genezing uit jou gastenboek erin gezet en jou site natuurlijk ook vermeld. In die mail heb ik het natuurlijk gehad over de enorme kostenbesparing die alternatieve geneeswijze met zich mee kan brengen.
Ook heb ik hem om een reactie gevraagd en ben dus erg benieuwd of ik hier iets op te horen krijg. Zoniet, dan stuur ik hem nog een brief, zodat ik zeker weet dat er iets mee gedaan wordt.

Groetjes van L.

Bereft;Een-malige behandeling van kind
Beste Gerrit

Bij deze wil ik de afspraak voor A... aanstaande vrijdag annuleren,
in positieve zin.
Omdat A... sinds de vorige behandeling klachtenvrij is,
zijn we allemaal erg tevreden!
Ik denk dat het niet nodig is om een nieuwe afspraak te maken.
Ik meld daarom nu tijdig af zodat je de tijd kunt gebruiken voor iemand die het harder nodig heeft.Nogmaals dank voor de vorige behandeling.
Groetjes van de gehele familie uit D.

Kleurtjes
Ik zou Gerrit bellen over I., Met I. gaat het heel goed.Ze heeft op het kinderdagverblijf verteld over de meneer met de kleurtjes en waar die kleurtjes kwamen. Twee weken later wilde ze graag paars bij haar buik en nog oranje (zonder plaats waar te noemen). Ik heb haar toen aangegeven dat ze kleurtjes daar naar toe mocht brengen waar ze dat wilde en dat zou ze doen. Daarna heb ik haar er niet meer over gehoord.
Qua gedrag kwam er in eerste instantie na de behandelingen veel peutergedrag uit, waaraan ze toen ze twee was aan voorbij was gegaan, in het eten slaan, express knoeien, zich gigantisch verzetten tegen alles, maar de laatste drie weken komt er weer wat meer balans (bij haar en bij mij ook, waardoor ook weer bij haar natuurlijk). Ik heb zelf niet het idee dat het nodig is een vervolgafspraak op dit moment aan te vragen, je gaf ook toen in het briefje aan dat Isa niet te vaak behandeld mocht worden, dus ik wil graag afspreken dat ik je bel op het moment dat ik denk dat het weer "scheef" loopt en ze uit balans is.

Hartelijk dank voor je wederom geweldige hulp, het heeft haar goed gedaan.

Hartelijke groeten Moeder van I. te Hengelo

Alle fronten
Hallo Gerrit,

Misschien is dit geen spectaculair verhaal maar toch wil ik je dit mailen.
In de bijna 10 jaar dat ik je ken heb je mij op alle fronten geholpen, psychisch, lichamelijk, en spiritueel.De eerste keer dat ik bij je in de Huve kwam zat ik vast gelijmd in mijn schoenen en deze zaten gespijkerd aan de grond, een hele bijzondere ervaring die ik nooit zal vergeten.Daar na het eerste gesprek in je praktijk, ik weet het nog goed we hadden het over de Selestijnse belofte en hoe ik deze ervoer.Toen ik in diepe ellende zat heb jij mij er door heen geholpen zeg maar rustig gesleept, geen enkele psychiater of psycholoog had dit zo kunnen doen als jij en dit alles zonder medicijnen.Verder kwam ik bij je voor de overgang met alle symptomen die daar bij horen, nu ik heb nergens last van en af en toe vraag ik me af: hoezo klachten met de overgang.
Dan nog mijn rug gillend van de pijn maar met 2 behandelingen van jou was de pijn weg, dit had geen enkele fysiotherapeut voor elkaar gekregen.
Mijn knieeen, schouders en handen al mijn gewrichten heb je wel behandeld, en mijn