AHS Healing

Deel 5
  Al eerder (zo'n 20 jaar geleden) maakte ik kennis met Gerrit en zijn bijzondere gaves. Toen ik eerder dit jaar in een burn-out terecht kwam en kreeg ik sterk het gevoel weer 'even' naar hem toe te moeten (mogen) en heb ik een afspraak gemaakt. Ook speelden er een aantal andere dingen, waardoor mijn bordje ook wel wat vol was. Fysiek veel pijn in mijn onderrug en aan 1 schouder. Door de behandelingen en de gesprekken heb ik weer een stuk balans terug gekregen in mezelf en in mijn lijf. Werd ik weer krachtiger. Letterlijk gevoeld hoe de rugpijn verdween, de stress uit mijn schouder gleed, soms alleen al door het verschil te voelen hoe het was voordat alles zich vastzette in mijn lijf. Iets dat Gerrit mij hielp herinneren, door me dit te laten voelen/ervaren tijdens de afspraken. Na elke afspraak stond en liep ik anders de deur uit dan dat ik er binnen kwam. Steeds sterker. Steeds beter. En Gerrit is een mooi mens, puur, zuiver en vanuit zijn hart helpt en begeleidt hij je. Met alles wat hij aan kennis, ervaring en gave heeft. Dank voor je aandeel in mijn herstel! 

C.N., Enschede

Geduld is een schone zaak.

Hallo beste mensen,

Ik heb de behandeling niet beeindigd..alleen voor dit kalenderjaar.

Ik heb de healings en de persoonlijke sessies bij Gerrit nodig omdat ik dit nodig heb voor mijn innerlijke groei, om blijvend contact te houden met mijn zelf.

Het voelt altijd goed en geeft mij het gevoel verder te komen, en dat is wat ik wil, uiteindelijk zijn zoals ik ben bedoelt.

Daar geloof ik in. Nog steeds vind ik het leven om te leven niet altijd makkelijk, maar de bezoeken aan Gerrit en de healings laten me voelen welke kant de weg gaat die ik op moet.

Voor nu dus alleen via de online healing seances. Wat ik in Gerrit bewonder is het feit dat ik hem misschien wel honderd keer hetzelfde hebt verteld in iedere keer een andere vorm en dat hij iedere keer luistert en mij nieuwe inzichten geeft in mijzelf.

Dank je wel.

Lieve groet: A.H. Delden

 A.H., Delden

Beste Gerrit,

Ik heb weer een seance bij mogen wonen.

Mijn oprechte dank hiervoor. Weer een hele ervaring....!

Veel gezien en ervaren. Heb je bericht gestuurd. 

Mijn respect heb je al heel lang!

Groetjes,

Mevrouw E.W. uit Haaksbergen

 E.W., Haaksbergen

Beste lezers,


Ik zou een bericht plaatsen omtrent onze dochter voor het gastenboek.

Ze had woensdag 4 maart 2 examens, ze is voor beide examens geslaagd.

Ze was erg blij! Ze wilde Gerrit bedanken voor zijn goede hulp!


Groetjes De moeder van M. H. te B.M.H., Eibergen

Reactie Healingbijeenkomst  / Moment van afstemming en bezinning / Rugklachten.

De laatste maanden van mijn loopbaan vielen mij zwaar.Mijn rug begon op te spelen en dat is niet zo gek als je de 65 jaren bereikt hebt.Ik ben een paar keer bij Gerrit geweest voor een consult en daarna waren mijn rug klachten al snel verholpen.Ook had ik prettige gesprekken met Gerrit die me weer snel een ander vertrouwen voor de toekomst gaven.

Nu bezoek ik nog regelmatig zijn healingen en dat vind ik een aanrader.Even een moment voor jezelf zoals Gerrit zelf ookal zegt.Bovendien kun je veel leren van de woorden van Gerrit die hij die avond met je deeld.Het geeft zo,n goed gevoel de stilte om even helemaal weer bij jezelf te zijn en te laten door dringen waar het eigenlijk allemaal om gaat!

Gerrit Dank je wel!

L.S. Eibergen

 
Hoi Gerrit wil toch even iets geplaatst hebben in uw  Gasten boek het volgende:

Heb Gerrit jaren geleden leren kennen, en ben bij hem terecht gekomen met mijn vreselijkste trauma, namelijk seksueel misbruik door mijn "" vader."""

Hij had dit al vrij snel in de gaten. Een hele moeilijke tijd brak voor mij aan.  Een tijd die ik het liefst toen niet door wou maken, maar met zijn steun en begeleiding kon ik door deze hel heen.

Altijd heel voorzichtig met alle respect heeft hij mij behandeld , mijn trauma mee beleefd en mij erdoor heen geholpen.

Ken geen therapeut die dit , zo,n vreselijk moeilijk iets met zoveel steun met mij had kunnen doorstaan.

Altijd heel voorzichtig , hij wist mij op de juiste wijze te coachen , bij te staan, te voorkomen dat ik gekke dingen zou doen. Was er bij wijze van dag en nacht in nood ! 

Nooit raakte hij me aan hoogstens om mij te helpen healen,op gepastte afstand, vertelde wat hij deed en waarom...  soms dacht ik wat nu, maar altijd heel liefdevol , en met een hele goede intentie, dat werd me  heel duidelijk.  ,altijd  liet Dhr Wissink  blijken , ik ben er voor jou en je kunt hier doorheen komen. Verdriet, angst, boosheid.. Wat heb ik wel niet allemaal geschreeuwd en gedaan... 

Lieve  heer wat ben ik dankbaar met zo,n goede begeleider , zo,n steun... ik kan wel zeggen, als hij er op dat moment niet geweest was, weet ik niet wat ik gedaan zou hebben, mijn leven was voor mij toen waardeloos, stond op het punt er mee te kappen maar door zijn steun, kracht energie, of wat het dan ook mag zijn, ben ik er nu nog, heb ik de kracht gevonden te healen,, te verwerken, te schrijven , en is mijn verhaal een boek geworden, Iets wat ik anders nooit gedaan zou hebben. 

Een boek schrijven over je ellende, nog een op leiding gaan doen, een gezin stichtten , kinderen krijgen... ik weet zeker, , zonder Dhr Wissink was ik terecht gekomen in een inrichting, wegkwijnend onder de medicijnen. maar gelukkig trof ik hem via iemand en werd mijn leven na een periode van hel , het doorleven en aangaan van het misbruik leefbaar, veranderde ik in een mens..

God, wat ben ik dankbaar dat ik deze man heb mogen ontmoeten !  Voor altijd in mijn hart, Dank u heer dat u hem op mijn pad heeft gestuurd !   Moest dit toch kwijt !  Een liefdevolle groet, van  :  E.W . Harten 

Graag zou ik willen dat u dit in het gasten boek zet, voor andere misbruikte kinderen ,   mensen, dat ze dit mogen lezen, en weten , zich realiseren ,   zelfs met zo,n vreselijk trauma, kun je bij een man als Gerrit Wissink terecht, 

Hij behandeld je met respect en op een wijze zodat je vertrouwen niet beschaamd wordt, je leert weer te leven,  !  Groet van een mens die na een leven vol ellende en angst weer is gaan leven , Ben je voor altijd dankbaar! 


E.G., Enschede

 
Reactie op healingbijeenkomst 06-02-2015


De healing van afgelopen vrijdag was echt een uitnodiging om  jezelf te verwelkomen . Zijn we niet allemaal druk bezig met onze warmte aan een ander te tonen ? Altijd een luisterend oor , je hart open stellen voor het verdriet van die ander , diverse aanreikingen . Dit terwijl we deze energie misschien beter eerst voor ons zelf kunnen gebruiken . Door echt jezelf te zijn helpen we ook onze dierbaren . Door onze rust en blijheid , geven we automatisch liefde en warmte . Zonder er iets voor terug te willen .

Afgelopen vrijdag had ik , zoals iedereen die voor het eest naar de bijeenkomst gaat , geen idee wat me te wachten zou staan. Een fijne ruimte met gedimd licht en heerlijke muziek maakte het dat ik me ontspannen, maar wel nieuwsgierig voelde . Nieuwgierig naar wat me die avond zou brengen. De uitleg van Gerrit was duidelijk en zelfs als je nog nooit een meditatie had meegemaakt wist je dat je je mee kon laten gaan met de woorden .Het was vetrouwd. Goede muziek en zijn stem brachten al snel rust en stilte in groep , maar ook in ons . Voor iedereen was de ervaring , logisch , anders . Voor mijzelf was het bijzonder de rust , de warmte , geen gedachen te hebben en me niet bezig houden met een ander , een welkome ervaring. Ben blij de uitnodiging met de hernieuwde kennismaking met mijn ik te hebben aangegrepen . Tot de volgende keer .

Groeten DanielleD.H., Goor

 
Kleine impressie healingbijeenkomst 6-2-2015

Vrijdagavond half 8. Welkom geheten met een ferme handdruk van Gerrit kom ik de sfeervolle ruimte in en zoek een plekje in de kring om te zitten. Rust al voelbaar, zachte muziek, kaarslicht. Even tot mezelf komen, niets hoeven, er alleen maar zijn - laat maar gebeuren.
Gerrit vertelt, zorgvuldig, met rustige stem, open en nabij.
Na de hectiek van de dag weer in verbinding komen met jezelf.  Daar gaat het vandaag om.
In contact met de groep kunnen zijn, echter wel in contact met jezelf zijn en blijven.
Onze rechter- en linkerhersenhelft verbinden met elkaar, vader- en moederenergie  samen brengen. Je eigen energie weer voelen. Thuis komen bij jezelf.
We luisteren naar mooie aardse muziek – “organische” muziek. Gerrit stemt zich ondertussen af. Vibraties voelbaar, ik voel m’n voeten op de grond, tintelingen naar m’n hoofd. Merk me veilig te voelen in de groep en sluit mijn ogen.
Gerrit praat, loopt in en om de kring, laat ieder zijn/haar eigen energie voelen door op afstand deze energie terug te “geven”. Ik voel de warmte, mijn eigen energie dus. Heerlijk om het bij mezelf te houden. Van gever naar de buitenwereld nu ontvanger van mijzelf.
Ook zittend vanuit de kring verbindt Gerrit zich met zijn hart naar ieder van ons. Voelen we dat? Ik zit rustig maar schiet even in mijn hoofd…zou Gerrit al met zijn energie bij mij zijn? Zou ik het kunnen voelen? Ik zit aan het eind van de kring. Dan laat ik los, voel weer de rust,  ik ontspan en zak dieper weg. Opeens warmte voelbaar, m’n hart, dit is Liefde! Een glimlach vormt zich om m’n mond, wat bijzonder, wat een prachtig (aan)raken…..
Gerrit praat, helder, positief, een lach,  stiltes, ruimte om te voelen, te ervaren. Er gebeurt veel in energie, beelden van het verleden borrelen omhoog, ik kan ernaar kijken in rust.
In de tussentijd behandelt Gerrit ook de neergelegd foto’s.
De afsluiting volgt. Langzaam, op eigen tijd weer terugkomen in het nu. Prachtige muziek klinkt. Tijd is weggevallen. Ik voel me diep rustig. Voel energie stromen, voel me blij, tevreden. Warempel, mijn hoofd is leeg.
Er is ruimte je ervaring te delen met de groep. Dit mag, het hoeft niet. Nieuwkomers en mensen die er vaker zijn geweest samen. Herkenning. Lichtheid. Geraakt zijn.
Dan nog een aandachtvolle handdruk en persoonlijk woord van Gerrit als afsluiting.
Voel me verbonden. Met de anderen. En met mezelf.
Een cadeau voor mezelf, zo ervaar ik deze avond.

En nu… na een nacht in diepe slaap  volledig in de flow vandaag en me tevreden en in rust voelend met mezelf. Mijn energie bruist. Opgeladen en afgestemd. Wat mooi…
Waar ik ook ga, thuiskomen bij mezelf kan overal.
Dat blijkt.

M.v.g. Mevr. J. Apeldoorn

<p>
.</p>