AHS Healing

Deel 4
 

Super goed.

Hallo, hier schrijf ik dat de laatste keer 5.6.2015 de HEALING voor mijn weer super goed is geweest, dit was volgens mijn de eerste keer van dit jaar. Ik was er weer zeker aan toe, Gerrit ga zo door met jou team.

groetjes  van B uit G.

 


Hallo.ik wil nog even vertellen dat de laatste healing voor mijn SUPER is geweest (12.12.2014). En het was ook n afloop ook goed. Dit is BERTUS uit goor. E.E., Goor Kerst-healing 2014 in t''Stieltjen te Haarlo. Een geweldige kerst healing meegemaakt. een fijne serene sfeer met intense emoties. Ben erg blij geweest te zijn. Er gebeurde veel. mensen lieten hun emoties gaan, er was plaats voor. Verstilling.. rust.. zijn... Een mooi kerstgedicht werd voorgedragen, een dame zong live :   prachtige muziek, het raakte je hart,  en een boodschap werd uitgedragen, heb je een droom, volg je hart en ga ervoor, dan komt het goed !!!  Een dame genaamd. Johanna, zorgde voor de inwendige mens.. dank voor jou heerlijke hapjes, allen hebben we ervan genoten na de healing, het was een hele bijzondere  kersthealing ! Gerrit een geweldige avond, dank je wel, en Marjolein bedankt voor de prachtige muziek, juist uitgekozen !  Kees bedankt voor het papier gebeuren, en alles erom heen, ook jou rust . !  Al met al een hele fijne avond, die nog dagen na werkte !Mede dank zij een healer die zijn werk verstaat ! Veel positieve en rustige energie ervaren, die dagen er na zijn dienst nog deed.  Een dankbaar mens !  dank je wel ! E.G., Enschede Zware kneuzingen pijn, zwellingen en oedeem zijn verdwenen.  Beste Gerrit, Wil nog even het volgende vermelden, Heb in totaal bijn 2,5 maand heel veel last gehad van een zware kneusing in mijn been met veel oedeem , het zou maanden gaan duren. Na 2 behandelingen van Dhr Wissink, was het al bijna weg, de pijn zeker en na de laatste behandeling was een week erna alle pijn en zwelling verdwenen ! ongelooflijk !  Ben hier ontzettend blij mee. Na de echo had men op het ziekenhuis gezegd dat het echt wel maanden zou gaan duren voordat de hematomen opgenomen zouden zijn in mijn bloedbaan, en het oedeem ook nog maanden zou zitten, en ik altijd een kous moest blijven dragen.   Maar niets van dit alles, ik kan weer normaal lopen. Alle zwellingen en vocht zijn verdwenen, en een kous hoef ik absoluut niet te dragen !  Ben Gerrit Wissink heel erg dankbaar !!!Hoe hij het heeft gedaan, ik weet het niet, maar wel dat het voor mij wonderbaarlijk is, en ook voor de artsen !  Nogmaals heel hartelijk dank !!! 

G.E. te H.E.G., Enschede


Hoi Gerrit, bedankt voor de mooie healingavond. Ik ging met een angstig gevoel naar de healing, bang zijn in het donker en om aan het levendeel te nemen.Echter hierover kreeg ik begeleiding in. Ik kwam in een ruimte kwam en er was weinig licht, ik voelde me in eerste instantie heel bang angstig.Maar ik kreeg zoveel rust over me heen zo bijzonder om voor angst niet angstig meer te hoeven zijn.   Een goed weekend gerrit,en een dikke knuffel

J.B. J.L., Borculo.


Gerrit, ben je erg dankbaar, omdat mijn been nu al heel wat beter voelt.Vorige week bij jou geweest voor de pijn en jeuk in mijn been, na een zware kneusing.  Als gevolg hiervan had ik veel hematomen en oedeem in mijn been, die het lastig maakten nog normaal te kunnen lopen. Tijdens de behandeling werd ik misselijk van de pijn en leek het alsof er iets los kwam . Thuis gekomen moest ik zelfs overgeven,en daarna voelde ik een hele verlichting na jou behandeling

Lichte tintelingen en stroming in mijn been, met als gevolg minder pijn, zwelling en gelukkig veel minder jeuk, Daar werd ik al 1,5 maand door geplaagd, vanaf het moment van de kneusing. Nu een week verder gaat het heel wat beter, met rust zal het helemaal goed komen, maar zonder deze behandeling was ik zeker niet zo snel hersteld , en van die nare pijn en jeuk af. Lopen is weer te verdragen ! Ben een heel blij mens !

Dus iedereen mag het weten, ook voor een zwelling , kneusing of wat voor pijn, kun je het wel gewoon bij Gerrit zijn. Dank je wel ! 

Een tevreden client E.G., Enschede

 


ervaringen praktijk en healingbijeenkomsten.

Ik ben nu een jaar in behandeling bij Gerrit Wissink en ik wil zeggen dat zijn liefde ,hulp & steun mij dichter bij mijn pad heeft gebracht.Ik durfde in het verleden niet te voelen omdat ik veel pijn & verdriet had.Langzaam hielp hij mij om het verleden te healen.Nu begin ik steeds meer te voelen en wat kan dat je leven veranderen.Ik bewandel mijn eigen weg, maar van binnen weet ik dat ik niet alleen ben.Ook ga ik naar zijn groeps healings en daar komt ook een hoop los.Tijdens Gerrit''s groeps Healings kom ik in contact met het licht & een hogere vibratie...Ik loop echt met een krachtige Happy energie weg en als ik thuis ben slaap ik als een baby.Ik wil uit mijn hart zeggen tegen de mensen die zich van binnen ongelukkig voelen of  te veel verdriet , woede of pijn van het verleden  en die het moeilijk vinden om eruit te komen dat je met Gerrit''s hulp er samen uit komt.Hij is heel zuiver en ook krachtig.Ook met lichamelijke pijn & klachten kan hij veel voor je betekenen.Ik kan wel een boek schrijven met mijn ervaringen maar dat ga ik nu niet doen Ik wens iedereen die dit leest Veel liefde en Licht....You are not alone.

With Love Geen poespas;

 


Dag allemaal, hier ben ik weer. Iemand die graag gebruikt maakt van de diensten Gerrit Wissink. Wil toch iets met U delen, het is me te belangrijk. Ik ben reumapatient en slikt niet zomaar maar behoorlijk wat medicijnen voor mijn pijnlijke gewrichten en die zijn voorgeschreven door de reumatholoog in het ziekenhuis waar ik vaste klant werd zo langzamerhand. Dat begint dan met maagbeschermers en dan een hele zooi medicijnen erbij...plus ..als extraatje mag ik indien nodig nog 8 paracetamol erbijnemen. Nou graag!!!

Maar nu komt het .. aangezien door Gerrit jaren geleden al eens behandeld was toen ik echt overspannen was en hem als LAATSTE hulp maar eens probeerde (het heeft even geduurd) maar compleet genezen en weg met al die pammmetjes en rotzooi. Nu terug naar mijn reuma. Af en toe een paracetamol, maar niet voor reuma maar een hoofdpijn die iedereen wel eens heeft. Zit nu op de helft van mijn medicatie voor reuma precies in het verrukkelijke seizoen dat het zo lekker de kop op steekt. . Als U de moeite heeft genomen en dit gelezen heeft zeg ik allleen...GA BIJTIJDS.. naar hem toe, dit is heel belangrijk !!!! Aan het eind van de rit kwam hij altijd in beeld en kon de rotzooi verhelpen...wat een klus en energie kost dat van hem. Dat moet wel, mensen lopen te lang met iets wat niet helpt of te weinig  en dan willen ze het wel eens proberen???? GA !! Uit ervaring raad ik velen aan zich bij hem te melden. Gewoon een gesprek aanvragen of een afspraak maken, Gewoon vragen kunt U iets voor mij doen. U krijgt een eerlijk antwoord !!Geen poespas!!!

Borculo.


Hallo Vanmiddag voor het eerst een bezoek gebracht aan Gerrit, ik wist vooraf niet goed wat ik kon verwachten. Eenmaal aan de beurt heb ik alle dingen die me bezig houden verteld. Gerrit bood uiteraard een luisterend oor, en stelde kritische vragen. Ik heb ze zelf beantwoord en samen met Gerrit heb ik naar oplossingen gezocht. Het was een heel luchtig gesprek en vol energie, goede moed en met nog meer zin in de tijd die komen gaat stond ik even later weer op de stoep. Gerrit bedankt! Hallo Gerrit, ik kwam totaal onverwachts bij je terecht. na de eerste behandeling was de rechtkant van mijn nek direct weer pijnloos. De linkerkant duurde wat langer maar ook die kant gaat nu goed. ik vond de behandelingen altijd prettig verlopen en ben blij dat ik de stap naar je praktijk hebt genomen. indien nodig meld ik mij direct weer.

Groetjes Bianca, B.K., Ruurlo


Bruisend van de positieve energie, alsof ik iets heb gedaan dat voelt als een enorme overwinning, zit ik hier, net thuis, met een glaasje wijn, muziek aan, gloeiende handen, nog in de energie van het consult bij Gerrit. Onder de indruk van het consult,koester ik dit moment.Dat was bijzonder vandaag ... angst en Liefde zo van dichtbij te ervaren, het grote vertrouwen in aanwezig Zijn van Gerrit en daardoor het aan durven gaan. Er is iets zwaars van me afgevallen.. Al enkele jaren kom ik met een wisselende regelmaat bij Gerrit. Voor en nu na mijn scheiding doorleef ik een diep proces van durven loslaten, verwerken, eenzaamheid, geduld, rouwen, vertrouwen en weer verder gaan.Steeds meer de regie in eigen handen nemend, durf ik het aan steeds meer oud zeer op te ruimen. Samen met Gerrit. Elk consult weer anders, elk consult weer in een andere dimensie. En hoe bijzonder, elke keer raakt Gerrit haarfijn het op dat moment spelende levensthema aan. Vaak ook als deze mij nog niet volledig helder is. Wat een erkenning en helderheid dan. Wat ben ik blij Gerrit te kennen, blij met zijn mij coachen richting genieten van de uitdaging van Leven! Langzamerhand kom ik steeds meer uit de strijd van goed en kwaad en begin ik te begrijpen waarom het is zoals het is.

L.J., Apeldoorn

 


Terug op het spoor Gerrit,

Bedankt voor je inspirerende gesprekken in jouw heerlijke rustige omgeving.Het "moeten" is "willen" geworden en ik merk dat ik weer vanuit mijn kracht mijn dingen doe. Fijn dat je geholpen hebt "mijn wielen weer op de rails" te krijgen.  

G.J., Vaassen.

 


Waar moet ik toch beginnen ..ik ken G. Wissink sinds 1986.. Veel klachten gehad mede doordat ik ook in de tropen gewoond heb. Maar ik heb dozen vol met medicijnen tegen reuma atrose overgang, ach noem maar op als het med. is zoals een antibioticakuur ja dan zit ik bij de dokter rmaar.....gaat het te gek met alles..dan komen mensen te vaak te laat bij Gerrit want dan kan hij helemaal van voorafaan beginnen, waar anderen je volstoppen met medicijnen.!!!!Kijk en dat is nou zo jammer..Ik heb lang niet meer zoveel medicatie nodig als ik een behandeling heb gehad, van sommige medicatie af tot verbijstering van mijn huisarts. Soms stuurt ze me door naar hem...Lieve mensen als jullie dit lezen...geloof me en in hem met zijn gouden handen..Een hele dankbare bezoeker van Gerrit Wissink. Ook namens mijn kinderen twee zoons die hele goede ervaringen hebben!!! Ik hoop dat ik U een zetje hoop heb gegeven.

F.K. Borculo F.K., Borculo

 


Nog nooit heb ik een healing bijgewoond, onlangs mocht ik deze ervaren bij Gerrit, en wat was deze bijzonder. Had geen idee wat me te wachten zou staan, maar het was boven alle verwachtingen. WOW wat een sensatie en belevenis, er ging een geweldige energiestroming door mijn lichaam. Ik voelde zoveel fibratie, mijn lip ging trillen en ik kon alleen maar glimlachen van oor tot oor en dacht wat gebeurd er in mijn lichaam wat is dit, het voelde goed en ik werd er blij van. Ik voelde me opdat moment zeer geliefd en gelukkig, zoveel energie zou ik elke dag wel willen voelen. Reken maar dat ik er de volgende keer weer ben.

M.R., Enschede

 


Healingavond Zeer krachtig met roze benen.

Hoi Hoi Gerrit, Het was een fijne avond op de healingavond het bijzondere was ik een kracht kreeg waarvan ik dacht dit heb ik niet want van mijzelf, ik voelde me totaal niet krachtig voor de healing, ik kon echt onder de healing wel een huis bouwen maar geestelijk kreeg ik veel flitsen van het licht wat me in evenwicht bracht en deels helemaal niets van de avond heb meegekregen, ik heb een stuk gemist, mischien moest het even zo zijn dat ik me effe moest afzonderen zodat ik hier uit nog krachtige terug kwam en voelde dat ook toen ik weer aards mocht zijn.Ik had me toch een energie, echt fijn ik merk wel ik me heel anders voel sinds 14 dagen.  De energie die je me geeft voelt ook veel anders veel krachtiger hoe dat komt omdat we een gezonde vloer thuis hebben gekregen, het is allemaal wonderlijk me benen vanaf  de healing waren rozig deels heb ik in geen jaren gehad.Het is toch prachtig hier wordt een mens vrolijk van.< Mijn benen voelde na de na de healingbijeenkomst niet meer als lood toen ik ging zitten was net of er last van me af viel.

Bedankt Gerrit en een dikke knuffel

J.L., Borculo


In elkaar geschoven schedel. delen over elkaar heen geschoven bij moeilijke geboorte. Geen arts wist een oplossing voor zoontje DdR.

Hij bleef constant huilen en ouders hadden geen contact en waren radeloos. Onze zoon heeft 3 behandelingen gehad Gerrit en heeft sindsdien grote stappen vooruit gemaakt. Eindelijk kunnen wij genieten van een vrolijke baby. Voor de behandeling en na de behandeling is een wereld van verschil. Eigenlijk gaat het heel goed met D, en we durven te geloven dat het goed is. Nogmaals bedankt en we houden contact Gerrit bedankt groetjes van familie de R en dikke knuffel van D. !!!

Eibergen

 


Healingbijeenkomst / geen muziek en toch......!.

Goedemiddag Gerrit, Op de healingavond afgelopen vrijdagavond was het een belevenis voor mij. Er was dan geen muziek maar.voor mij was er veel muziek allerelei soort muziekinstrumenten prachtig een fagot een harp en een viool en een gitaar. De muziek kwam uit het niets prachtig het leek we of ik een concert kreeg aangeboden zo intens was het geen woorden voor het deed me ook heel goed ik,was in diepe trance er werd een ei om me heen gelegd en ik draaide in kleine rondjes. De muziek bleef mooi spelen en ik werd zachtjes heen en weer gewiegd het was voor mij fantastie"s meer dan genieten dat ik een schitterende avond mocht ontvangen een bevoorrecht mens mocht zijn en er eigenlijk nog niet aan toe was de healingvond te einde liep ik kan dit niet verwoorden zo mooi.We hadden zelfde dag een crematie achter de rug en dat was nogal indrukwekkend en met het afscheid nemen ontbraken er 2 rode rozen in het grafboeket en toen we de aula uitliepen en ik achterom keek zag ik ineens die 2 ontbrekende rode rozen zo mooi ik werd op dat moment zo rustig en liep rustig in de van mij man Bert naar de koffie ruimte toe en was zo gelukkig mens alle last viel van me af en had gewoon effe aan Gerrit gedacht dat wonderen echt bestaan dat is wel heel bijzonder dit is een hele rijke ervaring voor me en ook nog voor me familie een troost kon en mocht zijn.

Dank je wel Gerrit een lieve knuffel van mij B.L., Borculo


Healingbijeenkomst Juli 2014

Afgelopen vrijdag heb ik de healingavond als zeer bijzonder ervaren, ik heb toen contact mogen maken met mijn overleden ouders en hondje.

Het voelde als thuis komen en ik was zo blij als een kind en een hele openbaring voor mij om te mogen ervaren hoe het is om buiten je lichaam te treden en contact te hebben mogen maken met mijn dierbaren in de hemel en dat ik nu zeker weet dat God , Jezus, Maria mij en anderen mensen bij staan met hun trouwe engelen.

Na de healing is er veel bij mij los gekomen, ik heb mij verleden geacepteerd hoe het is verlopen en sta nu meer open voor de toekomst.

Ik ben Gerrit heel dankbaar dat hij mij leven zo verijkt en dat hij op mijn pad is gekomen via een bijzondere vriendin Johanna.

Ik voel mij niet meer alleen op de wereld en ben nu een gezegd mens!!

Ook leer ik nu meer te luisteren naar mijn gevoel en dat wordt om mij heen steeds meer bevestigd.

Wat ik ook leuk vindt van de healing is dat je ook andere mensen ontmoet die ook je leven verrijken.

Ik heb nu via de healing ook een dierbaar vriendin erbij we leren een hoop van elkaar en voelen elkaar goed aan.

Het heeft zo moeten wezen!

Ik wens iedereen alle goeds toe en wie weet zien we elkaar een keer op de healing.

Groetjes veel liefs van Florenceheartheart

F.B., Borculo

 


Hoi Gerrit,

Het was elke keer een bijzondere ervaring bij jou , je hebt de gave om de vinger precies op de zere plek te leggen , ook al was deze bij mij niet fysiek. Ik hoefde niets uit te leggen , maar jij ziet de mens , wat er gebeuren moet (of kan) .  In jou behandeling op maat, combineer jij energetisch werk met soul coaching, dit heeft mij erg goed gedaan , inzichten gegeven , en me weer in mijn eigen kracht gezet . Gerrit bedankt voor je professionele behandeling die je met liefde en respect voor de mens geeft.

Groetjes MaikeM.P., Borne

 


Aanstaande vrijdag is het weer zo ver ga ik samen met mijn vriendin weer naar de healing toe. De vorige healing heeft veel bij mij los gemaak.

Ik begin een heel andere mens te worden ik wordt steeds bewuster waar het leven voor staat en dat ik meer ga handelen vanuit mijn gevoel.

Dit al geef mij zo heerlijk en rijk gevoel. Ik geniet nu nog meer van de kleine dingen om mij heen!!

Ik ben Gerrit hier heel dankbaar voor!!

Verder zie ik de healing ook als een ontmoetingsavond om zo ook meer mensen te leren kennen die hier ook voor openstaan.

Ik heb juist ook behoefte aan zulke contacten en vriendschappen.

Dat verijkt nog meer mijn leven.

tot vrijdag allemaal,

groetjes van Florence
 

F.B., Borculo

 


Heel fijn hoe mijn zoon (3 jaar) geholpen is, het probleem (obstipatie/bang zijn om te poepen) is mede door Gerrit opgelost, en hij bruist weer van de energie!

En ook als moeder weer wat mooie lessen meegekregen, en sterker geworden.

Marieke


 

M.M., Geesteren (Gld)

 


Hallo hier een klein en goed berichtje over de healing van 2mei het was weer geweldig ik kom er altijd met een goed gevoel vandaan.


 

E.E., Goor

 


Gerrit heeft mij weer op weg geholpen, mijn valkuilen weer laten inzien en een stukje geheald!

Heerlijk dat hij op mijn pad kwam!

Mariette

Diepenheim


 

M.V., Diepenheim

 


Beste Gerrit,

bedankt voor de behandelingen, heb er baat bij gehad!

Mocht ik je weer nodig hebben maak ik een afspraak!

groeten Wim


 

W.v., Borne

 


Hallo Gerrit, de healing van 04.04.2014 was weer goed ,want ik zat niet goed in mijn vel onrustig enzo maar ben aan het eind van de healing ben ik er weer goed uit gekomen, want ik heb weer bijzonder goed geslapen en zonder te zweten. GERRIT bedankt. Groetjes van B. Namens mijn vrouw ook bedankt. DOEIIIIII.


 

E.E., Goor

 


smileyMorgenavond is het weer zo ver dan ga ik (florence) samen met mijn vriendin Johanna naar de healingavond toe.

Ik kijk er weer naar uit en ben er ook aan toe, het geeft mij veel rust en ondersteuning, ook vindt ik het heel leerzaam.

Tot morgen gerrit,

Groetjes liefs van florenceF.B., Borculo

 


Beste Gerrit,

 

Hierbij willen wij jou hartelijk bedanken voor het helpen in onze

ontwikkeling vandaar het dit berichtje.

wij beiden zijn er enorm door gegroeid dankzij jou maar hebben ook het idee dat we het nu

zelf kunnen doen. Hierbij willen wij de afspraken annuleren en wij gaan zorgen dat we op het juiste pad blijven.

We houden jou uiteraard op de hoogte!

Nogmaals bedankt Gerrit Wissink voor het inzicht.

 
Groetjes van ons C&Y

 Y.M., Lochem

 


Hallo Gerrit,

Inmiddels ben ik al 8 jaar bij je onder behandeling. De behandelingen begonnen bij mijn zoon, die hulp nodig had bij paranormale ervaringen en ik had op dat moment de ziekte van Pfeiffer. Je vond toen dat ik ook hulp nodig had en je behandelde mij gelijk ''mee''. Toen bleek eigenlijk dat ik ook voor mijzelf afspraken moest inplannen en zo is het begonnen. Ik heb een chronische spierziekte met pijnklachten en heb veel verlichting van je behandelingen. Elke keer als ik ben geweest voel ik me als herboren en kan ik er weer tegen. Natuurlijk heb ik in die 8 jaar naast de chronische klachten ook andere zowel lichamelijke als emotionele dingen meegemaakt waar je mij heel goed bij hebt geholpen. Ik wil drie voorbeelden van wonderbaarlijke ervaringen hier benoemen.

Ik zat in een hele moeilijke slopende echtscheidingsprocedure, werkte toen nog 60 uur in de week en was mijn huis aan het verbouwen, kortom, teveel tegelijk. Ik kreeg steeds pijn op de borst en dit nam steeds meer toe. Ik had een afspraak bij Gerrit en ik vroeg hem of hij mij hiervan af kon helpen. Hij hield zijn hand boven mijn borstkas en ik lag op zijn behandeltafel. Ineens leek het alsof ik een soort wormpje in mijn hartstreek van binnen voelde kruipen. Het was echt bizar. Precies op de plek waar ik steeds een drukkend gevoel had. Ik heb daarna nooit meer een drukkend gevoel op de borst gehad. Het leek wel een soort dotter, alsof het bloedvat opgerekt is. Echt bizar, maar waar.

Een ander voorbeeld was dat het mij in de rug was geschoten, vlak voordat ik met mijn zoon op vakantie zou gaan naar Kreta. Ik heb een ''ruggeschiedenis'', ooit gestopt in de verpleging vanwege rugproblemen. Ik had op meerdere plaatsen in mijn rug dat wervels niet goed zaten, tussenwervelschijven bekneld zaten en vernauwingen in het wervelkanaal. Dus chronisch last van mijn rug en dit acute probleem kwam erbij. Ik dacht dat we de vakantie konden vergeten. Ik kwam bij Gerrit en moest op een kruk gaan zitten. Hij hield één hand boven mijn hoofd en een hand achter mijn rug, zonder me aan te raken.  En ineens schoten de wervels van boven naar beneden achter elkaar terug. Ook wervels die al meer dan twintig jaar scheef zaten. Ik kon gewoon bewegen na de behandeling. Ongelofelijk. Gerrrit zei dat ik nog aan hem zou denken als ik in Kreta was. We zijn inderdaad gewoon op vakantie gegaan en ik heb aan hem gedacht, drijvend op mijn ligbedje in de heerlijke zon. Super was dat. Maar vooral dat alles ''zomaar'' terugschoot. En ik heb heel wat fysiotherapeuten gehad in die twintig jaar. Gerrit zei dat ik nu een paar centimeter langer was toen ik naar buiten liep. En inderdaad. Ik stapte in mijn auto en ik kon niets meer zien in de achteruitkijkspiegel, die moest ik verzetten. Geweldig, wat een bijzondere ervaring.

En dan ervaring nummer drie. Ik had al sinds een aantal jaren last van steeds terugkerende cysten in mijn rechterborst. Omdat je een knobbel voelt en je van buiten niet weet wat er van binnen aan de hand is, word je toch doorverwezen naar de ''mammapoli''. Tijdens de echo heeft de radioloog de cyste leeggezogen, maar na een aantal dagen was de cyste weer terug. Ondertussen ontstonden er ook in de rechterborst opgezette klieren, die ook knobbels geven. Met de linkerborst was niets aan de hand, die was gewoon soepel, maar die rechterborst zorgde  steeds voor onrust en de huisarts liet het steeds aan mij over of ik wel of niet doorgestuurd wilde worden. Ik had het natuurlijk eerder moeten bedenken, maar ik had een afspraak voor behandeling bij Gerrit, en vroeg hem of hij hier iets mee kon. Hij hield een hand boven mijn borst en binnen een week waren alle knobbels op twee na weg. Hij heeft daarna nog een keer behandeld en na die tweede behandeling waren ook de laatste twee knobbels weg. Dit alles is inmiddels twee jaar geleden, ik heb ze niet meer terug gehad. Ik kan mijn geluk niet op, wat een rust heeft dit gegeven. Gerrit is heel bescheiden toen ik hem bedankte. Hij noemt het ''een klein wondertje'' en dat hij dankbaar is dat dit mag gebeuren.

Ik ben Gerrit heel dankbaar voor wat hij tot nu toe voor mij heeft gedaan en wat hij nog steeds voor mij doet. Zelfs onze hond heeft recent zijn ervaring met Gerrit. Hij had een complicatie na een castratie, hij had veel pijn en was heel onrustig. Gerrit heeft zijn foto tweemaal behandeld en hij is binnen een week hersteld.

Mvg H te M.M.R., Hengelo (O)

 


Hallo Gerrit,

vrijdag 14.03.2014 was weer een geweldige avond voor mij, want ik heb weer een 5 kwartier zonder pijn gezeten.

Van die healingavonden krijg ik altijd een goed gevoel.

Mijn dank hiervoor.

groetjes B. uit G.E.E., Goor

 


Gerrit, Bedankt voor de inzichten.D.K., Enschede

 


Hallo,31.01.2014 ben ik voor de tweede keer bij de healing geweest. Wat mijn daar overkwam heb ik de laatste 2jaar niet meer mee gemaakt,want ik heb nameluk een ruim uur in de zelfde houding gezeten.Dat is in de laatste jaren niet mogeluk geweest,want ik kon helemaal niet in een zelfde houding blijven zitten.Ik wou dat ik dat gevoel wat ik daar had vast kon houden,maar misschien kom dat nog via GERRIT ; groetjes BERTUS uit goor.E.E., Goor

 


Hallo,

hier een berichtje van BERTUS uit GOOR. ik heb voor  de eerste keer een healing( 03.01.2014) mee gemaakt en dat is een goede ervaring voor mijn geweest.Ik wist niet wat mijn over kwam maar het was een goed gevoel, ik ben zeker van plan om de volgende keer weer te komen.Wat GERRIT doet is voor mijn met geen pen te beschrijven.Ik hoop dat iedereen die wat heeft via GERRIT van zijn klachten af komt want ik geloof in hem.Wat ik in het ziekenhuis heb meegemaakt dat gun ik niemand.

Groetjes uit GOOR.svp ik heb al minder last van mijn pijn.E.E., Goor

 


Dag Gerrit,

dankjewel voor de bijzondere healingavond.

Hartelijke groet heart

Mevr. W.W.B., Heveadorp

 


Healing vr 3 januari 2014.

Wat een fijne ervaring. Ik heb kunnen "zijn". Mijn verstand stond even op nul en het voelde vredig.

Een heel fijne energie. Tot de volgende keer.

 

T.B., Apeldoorn

 


Beste Gerrit Wissink

Uw aanpak heeft dermate goed geholpen dat de klachten zijn verdwenen en naar mijn mening is er geen verdere behandeling noodzakelijk.

Met vriendelijke groet,

 

J.H., Almelo

 


Betse Gerrit ,

hierbij wil ik jou heel erg bedanken voor wat jij allemaal voor mij hebt betekend!!!

absoluut heb ik zo nu en dan wel mijn dip momenten maar dat is volgens mij niet gek,

graag wil ik jou op deze manier laten weten dat ik echt niet zou weten waar ik nu zou zijn zonder jou!!!

het is erg moelijk om dit in woorden uit te drukken moet ook huilen als ik dit bericht voor jou typ .

Mijn gevoel zegt dat ik jou nog nodig heb,maar dat het niet aan tijd gebonden is.

Met Vriendelije Groet

 


 

K.K., Goor

 


Ervaring Healingavond 29-11-2013

Dit was de eerste keer dat ik een healingavond van Gerrit bijwoonde. Ik voelde meteen de energie die er in de ruimte was, een hele mooie, liefdevolle en sterke energie. Op het verzoek van plaats te veranderen of naar voren of naar achteren te gaan als je dat zo voelde, werd ik naar voren geduwd en stond ik vooraan. Mijn lichaam ging bewegen, al bleef ik op één plek staan; het leek voor anderen misschien een soort dans, maar in mijn beleving werd ik ''rechtgezet'' door de energie, de Bron, het universum. Al met al heb ik ong. een uur gestaan en voelde ik me erg goed en geaard. Ik voelde ruimte en een gevoel van liefde. Het was tevens een symbool/ een daad van het innemen van (mijn) ruimte. Enorm bedankt, Gerrit!


 

W.W., Enschede

 


Hallo Gerrit,

Gezien voor mij de vorige bijeenkomst de eerste keer was heb ik het als heel prettig ervaren!

Het heeft veel bij mij los gemaakt er worden nu steeds meer situatie duidelijker voor mij waar mijn leven om draait.

Ook kreeg ik die avond een bevestiging op mijn gevoel en ik voelde mij er thuis en kon mezelf zijn.

Ik vindt dit al een verrijking van mijn leven en is voor mij heel leerzaam.cheeky

Ik ben jouw hier heel dankbaar voor,

groetjes van florence
 

F.B., Borculo

 


Hoi hoi Gerrit,

De healing van 29 november was voor mij heel vredig en tevens werd je er even aan herhindert je je zelf mocht zijn en je bent wie je bent.Ik ging toen voor me benen en tegelijker tijd kreeg ik iets van kom voor jezelf op want,daar kunnen leuke dingen uitvoortkomen.Dat is de afgelopen weken ook wel gebeurd echt fantastie,s z,n lieve vriendin leren kennen en toch,kwam ze als klein meisje al bij ons over de vloer wonderen bestaan toch echt want,wij kunnen zo lachen met elkaar en dat gebeurde dus ook op de healingavond echt zo gelachen zowel binnen op het eind van de healing en dat zetten we voort buiten onder genot van een sigaretje het laatste is natuurlijk niet gezond maar,het lachen echt andere dag had ik er buikpijn van echt deed me erg goed effe je gedachten helemaal los.Daar kan een mens weer een tijdje op voort bewegen.Je mag er zijn en je hoeft niks je mag alles en als,z,n avond dan voorbij is zo vredig en ergens zijn waar je effe totaal los mag komen van de dagelijkse sleur nergens,aan hoeven denken gewoon er zijn dat is onverwaardelijk liefde.Die heb ik vele jaren gemist maar,dat liefde toch heel mooi kan zijn dat bewijst het toch maar.En die liefde mag ik steeds meer geven aan de mensen om me heen en ook,ik die ervaring heb ik dat ik mensen wakker probeer te maken daar kon ik ook niet altijd goed mee omgaan omdat,je toch elke keer weer een stukje groeit in het goede en niet in gewicht hahahahaaha het lachebekje johanna


 

J.L., Borculo

 


Hallo Gerrit,

Ik ben gisterren 17-12 bij je geweest voor een behandeling!
Wat voelde ik mij weer een stuk beter!!
Geweldig!!!!!

M.v.g. R.S.
 

R.S., Eibergen

 


Hoi Gerrit,  Het heeft me zo goed gedaan, voel me heel wat beter dan de afgelopen maanden....!!!

Heb weer iets energie en mijn hoofd voelt wat leger en minder druk!

Heel erg bedankt ! Groetjes E.E.G., Enschede

 


Gerrit, je hebt mij geleerd naar mijzelf te kijken en te luisteren. Dat geeft zoveel rust maar ook zoveel plezier, bedankt!R.M., Holten

 


Beste Gerrit.

dank voor je lieve hulp.

Voel me nu "sterker" dan ooit.

Ben dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen en daar gevoelsmatig nooit meer uit gaat.

Harte groet DaniëlleD.H., Goor

 


Hoi, Gerrit, ik ben GESLAAGD vandaag, en ben zooooo blij en dankbaar.

Ik voelde de rust binnen komen, dankjewel.

Groetjes AA.K., Stokkum

 


Hoi Gerrit,

Het gaat op het moment erg goed met mij, en daarom zie ik geen reden om de behandeling nog verder voort te zetten.

Mocht ik in de toekomst nog weer klachten krijgen maak ik wel weer een nieuwe afspraak.

Bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt.

Met vriendelijke groeten,
 

E.B., Denekamp

 


yes Heeejjjjj Gerrit, bedankt voor gisteren! Wat een heerlijke geuren ! Ik heb heerlijk geslapen en voel me werkelijk waar opgeknaptheart Ben zo blij dat je me gisteren toch liet komen. Groetjes V.smileyV.T., Eibergen

 


Beste Gerrit

De klachten zijn verholpen na het consult van 8 okt.

Mvg W.N.W.N., Doetinchem

 


Beste Gerrit,

Sinds ons eerste gesprek recentelijk voel ik me stukken beter. Zowel fysiek als mentaal,

nagedacht over de dingen die je mij meegaf tijdens dat gesprek is dat iets waar ik sindsdien veel aan werk.

Met groet,

R.R.S., Borculo

 


Beste mensen,

Graag wil ik jullie iets vertellen over mijn ervaringen rond de healingbijeenkomst van Gerrit Wissink.

De healing was voor mij een nieuwe en bijzondere ervaring. Het is dat ik Gerrit ken en volledig vertrouw, anders weet ik niet of ik mij open had kunnen stellen voor deze avond. Wel weet ik dat ik de volgende healingavond weer aanwezig zal zijn. Ik vind het moeilijk aan te geven wat de healingavond met me gedaan heeft. Ik voelde duidelijk dat er in mijn nek werd gewerkt, en nog steeds voelt de rechterkant van mijn nek wat losser/ruimer. De reden dat ik naar healingavond ben gekomen is dat ik de behoefte voel aan rust. De onrust giert soms door mijn lijf, en ik merk dat mijn lijf er onder te lijden heeft.

De energie waar Gerrit mee werkt vind ik heel fijn om te ervaren, op de een of andere manier klopt het voor mij. Het blijft altijd lastig iets wat je voelt onder woorden te brengen.

Gerrit nogmaals bedankt voor de healingavond, tot de volgende keer.

Groeten, A.A.R., Neede

 


Hallo Gerrit, De healing avond vond ik erg bijzonder. Ik heb het gevoel dat ik veel heb losgelaten die avond en ook daarna nog. Toen ik naar voren werd gehaald zei je dat ik een stap vooruit zou moeten/mogen doen en dat ik zelf wist waar dit over ging. Dat is mij (nog) niet helder, maar ik vermoed dat dit op termijn wel komt. Ik had foto''s meegenomen en ging er van uit dat het voldoende was om deze bij mij te hebben. Wat mij betreft kom ik de volgende avond(en) ook weer. Ik ben erg benieuwd wat mij dit verder brengt. Groetjes, J.J.K., Diepenheim

 


Op 4 oktober ben ik bij de healingavond geweest. Ik had geen idee wat me te wachten stond, hoe zo''n avond zou zijn. Maar het was geweldig. Na afloop had ik het gevoel of ik een hele grote huilbui had gehad, die erg opluchtte. Er waren ook wel enige tranen gevallen. Nu, zo''n 2 weken later, heb ik het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan. Ik kan beter dingen los laten, waar ik toch zelf niks mee kan. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen, in plaats van alleen maar voor anderen. Ook ben ik weer positief, in plaats van toch wel een beetje depressief. Ik heb het idee dat ik momenteel goed kan om gaan met de moeilijke dingen in mijn leven. En dat is ook wel erg nodig op dit moment. De avond was een geweldige ervaring, ik voelde de warmte en het licht letterlijk in mijn hart. Het is bijzonder dat dit kan, ik hoop het vaker mee te kunnen maken. Het was niet te lang, of te duur, voor mij was het prima! Gerrit, heel erg bedankt dat je mij hebt geholpen.

Hartelijke groeten,
 

J.Z., Diepenheim

 


Lieve gerrit,

Ik ben heel dankbaar voor alles wat jij voor mij heb mogen doen

en nog steeds mag doen. Ik ben een heel ander mens aan het worden ,voelt zo goed.

Mevr. Cc.v., wijchen

 


Hallo Gerrit,

Het gaat heel goed met onze zoon. Maar mocht ik het weer nodig vinden bellen we voor een afspraak, bedankt voor je hulp.

Mvg.J.N., Vasse

 


Beste Gerrit,

Allereerst wil ik je bedanken dat je me hebt helpen leren lesgeven.

Hierbij mijn verhaaltje over Doro.

Doro (d'Oro = van Goud) is een rode poes van 6 jaar oud, sinds 5 jaar bij ons vanuit het asiel. We wonen in een voormalig boerderijtje en wanneer ze buiten is is ze meestal in de buurt. De ene buur, een paar honderd meter verderop, heeft haar nog nooit gezien en de andere buur zelden. Sinds een jaar hebben we er een poes (Loesje) bij en de poezen gedogen elkaar min of meer, een soort van gewapende vrede. Doro gedraagt zich redelijk schichtig bij onbekenden: wegsluipen naar een andere kamer of naar buiten.

Voor het laatst hebben we haar gezien zaterdag 14 december rond 9 uur, toen ze naar buiten ging. Loesje was deze dag binnen.Wij gingen een dagje weg, wat hooguit een paar keer per jaar voorkomt. We vertrokken om 9.30 uur en kwamen om 22.30 uur weer terug. Soms komt Doro rond deze tijd nog binnen en soms ook niet, 's nachts wil ze meestal naar buiten. Wel zit ze dan gewoonlijk de volgende ochtend rond 7.00 uur voor het keukenraam.

Ze zit graag bij mij op schoot en ik ben tamelijk aan haar gehecht. Mocht je iets kunnen vertellen over haar dan hoor ik dat graag, ook wanneer het 'slecht' nieuws is. Blijft het blanco bij je dan wil ik je in ieder geval bedanken voor je tijd en aandacht.

Hartegroet van Wil

 

Een dag later kreeg ik (Gerrit) het volgende bericht;


Beste Gerrit,

Doro, mijn geliefde rode poes, is terug, ze heeft voor twee gegeten en gedronken en ligt als vanouds op schoot. Ik wil je hartelijk bedanken voor wat je hebt gedaan. Nadat ik mijn vraag bij je had neergelegd via je website fietste ik naar mijn intervisiegroepje en voelde me al gauw een stuk rustiger worden vanuit de overtuiging dat wat er ook was, dat het in God'' s handen lag en dat het goed was. Toen ik terug naar huis fietste aan het einde van de middag piepte de zon door de wolken waaruit ik de boodschap haalde dat ik vertrouwen mocht hebben dat wat er ook gebeurde, er goed voor poes gezorgd zou worden. Het bleek dat ze toen al thuis was.

Het voelt voor mij alsof je me hebt geholpen helderder te denken.

In licht en liefde,

W. v d. B., Nieuw Balinge

 


Beste Gerrit,

Graag wil ik je laten weten dat de ontstoorder die je geplaatst hebt samen met je vader goed zijn werk doet. De rozen in de voortuin bloeien prachtig, de perenbomen hebben voor het eerst dit jaar geen ziektes en de hortensia''s die tegen mijn praktijkruimte staan bloeien heel uitbundig. Super!! Het kapschuurtje hebben we afgebroken en dat is voor mij een hele opluchting. Het geeft veel lucht en vrijheid. Langzaam komt de hele plek tot heling.

Ik heb gelezen dat je weer healingbijeenkomsten gaat geven. Dat is prachtig. Ik wens je alvast een mooie avond op 4 oktober.

Een hartelijke groet,

MarjanM.S., Holten

 


Beste Gerrit,

Er gebeurt nu veel met mij.De mooie ervaring van de masterclass zang in Zwitserland, waarbij ik zulke mooie ontmoetingen en gesprekken met mensen mocht hebben. Dat ik met zoveel vreugde en vrijheid kon zingen op het slotconcert. Ik voel heel veel dankbaarheid. Vanmorgen heb ik veel tranen gehuild om het afscheid wat ik mocht hebben met zowel mijn vader (2001) als mijn moeder (2009) Zo gesloten als ze altijd waren zo open waren ze tegen mij op het laatst van hun leven. Mijn vader, die zoveel over zijn jeugd en huwelijk heeft verteld. Mijn moeder, die ik mocht aanraken en masseren op haar 85e en tegen mij zei: "ik heb nooit geweten dat het zo lekker is". Fijn dat ik het haar nog kon laten voelen. Daarna werd ze milder. Dat was heel helend voor mij. Door de mooie gesprekken met jou, voel ik dat ik steeds meer mijzelf mag en kan zijn. Dat ik, ondanks dat ik alleen ben gebleven, van waarde ben en in "het licht" mag staan. Ik blijf geloven in het goede van mensen. Mensen vanuit liefde benaderen en er onstaan de mooiste ontmoetingen! De liefde slaagt er altijd in een prachtig mens van je te maken. Dit wilde ik even met je delen.


 

T.B., Apeldoorn

 


Beste Gerrit,

Ik heb veel aan je foto-begeleiding gehad van 07-08-2013.

Hartelijk dank.

Groeten van; E. W.E.W., Enschede
 

<p>
.</p>