AHS Healing

Deel 3
  Hoi Gerrit

Ik zat al een tijdje niet goed in mijn vel en maakte mij daar zorgen om, angst dat dit erger zou worden had angstgevoelens, zweetaanvallen en hartkloppingen.Heb wat gezondheid dit jaar teveel voor de kiezen gehad.Vanmorgen dacht ik ineens aan Gerrit, was er enkele jaren geleden al is geweest met een goede ervaring, aan de telefoon kwam er een gevoel van inwendige rust over me.Gerrit had gelijk door diegene moet ik vanavond nog een healing geven en niet zo het weekend in laten gaan, hier maakte hij mij erg blij mee.Mijn man is ook meegeweest die mij in alles steunt.We hebben eerst een tijdje zitten praten over wat er dit jaar zoal gebeurt was en toen begon de healing.
Kon aan het begin van de healing merken dat er een strijd was met mezelf en ik dingen niet los kon laten, totdat ik het ineens erg warm kreeg een licht gevoel in mijn hoofd en ik kon mij ineens niet meer bewegen, op dat moment had Gerrit controle over mij.Dit was een goed gevoel en na een tijdje had ik een ontspannen gevoel in mijn lichaam, je voelde de rust komen en niet dat nare angstige gevoel meer.Had alleen erge hoofdpijn Gerrit vertelde dat dit kwam doordat ik er toch nog tegen aan het vechten was, dat ik een controlfreak ben en dingen niet gauw kan los laten.Na de healing moest ik gaan staan en vertellen hoe mijn lichaam voelde, had het gevoel dat de spanning uit mijn lichaam was en het voelde erg prettig.Had ook hier meer vertrouwen in dan naar de huisarts gaan en gelijk aan de medicijnen te gaan, ben er ook op tijd bij en met zulke klachten lang doorlopen is niet goed.Heel apart was dat mijn man tijdens de healing van mij ook wat voelde in zijn schouder, hier is hij enkele jaren geleden opgevallen van de trap af.

Ben Gerrit hier erg dankbaar voor en voel me nu na de healing een ander mens.Gerrit ik laat je nog wel even weten na een tijdje hoe het gaat, maar heel veel dank voordat je vandaag tijd voor mij nam en dat je ook alle tijd nam voor mijn man.

Liefs J..


Hallo Gerrit

Mijn ervaring bij jou is TE GEK voor woorden.
Wij kwamen bij je omdat we na 3 en half jaar en de nodige behandelingen (IUI en IVF) in het ziekenhuis, nog niet zwanger werden.Toen we net binnen waren zag je al wat er speelde, tussen en met ons.Na maar 3 behandelingen waren die problemen redelijk verholpen, door veel praten.
Niet alleen negatieven dingen werden naar boven gehaald, maar ook positieve.Zelf ben ik positiever over mijzelf en de relatie tussen ons gaan denken.Kan dingen beter een plaats geven, hoef niet door iedereen leuk gevonden te worden.
Voel me een ander, rustiger en positiever persoon, dankzij jou behandelingen.

Nu alleen nog hopen dat onze volgende ivf behandeling ook positiever zal zijn dan de vorige twee keer.
Tot gauw

Groeten J. E.
Markelo
Zelfbewustwording.

Hallo Gerrit,

Gisterenochtend waande ik mij nog in de zevende hemel, gisterenavond kreeg ik een bloeding. Helaas mocht het niet zo zijn´┐Ż

Dank zij jou, geven wij hier toch een positieve draai aan, en willen wij hiermee niet in het negatieve blijven hangen. Onze wens komt uit, daar blijven wij heilig van overtuigd.

Voor jou stukje in het gastenboek:

Op een punt in je leven ,kom je erachter dat, alle lagen die je ooit heb opgebouwd, ter bescherming van jezelf en je gevoelens, eigenlijk tegen je gaan werken.
Alle lagen mogen er weer af, hoe moeilijk dat ook is. Zelf wou ik dat eerst niet inzien, maar na een paar harde woorden van jou werd het mij maar al te goed duidelijk.
Dankzij jou ben ik sterker geworden , en hoe het ook klinkt; ik geniet weer van de kleine dingen. Ik ben wel van overtuigd dat ik er nog lang niet ben, maar elke dag weer meer leer.
De kunst van het leven: is iedereen met een glimlach te benaderen, zonder te oordelen.
Dank je wel voor je super inzichten, en als ik me weer down voel of een lichamelijke mankement heb, ben jij de eerste die ik bel!

Groetjes D.
NeedeBeste Gerrit,

na jaren wil ik graag mijn bijzondere ervaring(en) delen die ik tijdens een van de healingavonden in Eibergen had!
Wat was namelijk het geval tijdens de meeste avonden die ik ben geweest, ook al hield ik mijn ogen dicht,
ik wist waar jij liep door het zaaltje. Ook voelde ik je langs mee heen lopen ook al voelde ik geen luchtverplaatsing. Want er kwam energie van je af die ik voelde. En dat vond ik wel heel apart kan ik je vertellen, want op dat moment was ik niet zo bezig met de gaven die ik heb.

Voor die betrefffende avond had je mij tijdens het hand schudden aan het einde van de avond al een keer gezegd dat ik me niet in moest houden maar laten gaan. Laat het maar over je heen komen zei je. Of het die keer daarop was of misschien nog een latere sessie weet ik niet meer maar ik liet me gaan die avond...
De lamp die boven mij in het plafond zat was de zon voor mij. Ik zat er in mijn bikini onder zou ik haast zeggen. Lang gestrekt op een van de (ongemakkelijke) stoelen die in de zaal stonden. Volgens mij zelfs op de laatste rij die avond. Mijn hoofd in ieder geval achterover gegooid, genietend van de geweldige warmte van de 'zon'. Heb verder die avond niet gemerkt dat je langs hebt gelopen of waar je je maar ook bevond in de zaal. De avond was lig zo voorbij! En had mij een gevoel van veiligheid en warmte gegeven die ik nog nooit had gekend.

Nu nog soms merk ik dat ik bv een sjaal of muts kan gebruiken om me veilig te voelen. Want ik zag dat
jij die gebruikte bij mensen in de zaal(waarvoor weet ik eigenlijk niet, maar voor mij werkt het op deze manier).

Verder had ik nog een ervaring die zich tijdens een sessie rond oud en nieuw afspeelde. Iemand stak buiten een rotje oid af, met een harde knal als gevolg. Maar het was voor het eerst in mijn leven dat ik NIET opschrok... ik nam het aan voor waar. En jouw commentaar was 'Tja dat hoort er ook bij' of iets in die trant. Nu vele jaren later weet ik ook dat ik hooggevoelig ben en dat dat schrikachtige daar bij hoort(want kan nog steeds vreselijk schrikken van onverwachte geluiden). Maar ben er achter gekomen dat ik nu vaker dat onverwachte kan accepteren en alleen nog heftig schrik als ik zeer geconcentreed met dingen bezig ben.

Wil je graag bedanken voor de dingen die je in mij hebt losgemaakt en nog steeds doet als ik terug denk aan die sessies.

BEDANKT!!!

Lieve groetjes,
J.W.-K. Overdinkel.


Gerrit,

Gisteren (16/3-2011) heb ik mijn laatste behandeling gehad. De eerste keer dat ik bij jou kwam (mei 2010) zat ik behoorlijk in de put na een periode met verschillende klachten (blaas, prostaat, knie en geestelijk uit evenwicht).
Na enkele behandelingen leek alles al weer beter onder controle en voelde ik mij meer in balans met mezelf komen. Heb een hoop dingen opgeruimd, vooral letterlijk, maar ook geestelijk. En dat proces gaat nog steeds door. Bedankt dat jij me op dit pad hebt willen (bege)leiden.
De behandelingen en gesprekken hebben me echt goed gedaan en ik put hier veel energie uit, hopelijk genoeg om nog vele jaren door te gaan!
Bedankt en veel succes met je mooie werk.

Joop.

Beste Gerrit,

Inmiddels al een hele tijd geleden dat je me gevraagd hebt een stukje tekst te schrijven over mijn behandeling die ik bij jou heb gehad, zodat je die op je site kan gebruiken.
Helaas is het er steeds niet van gekomen, mijn excuses daarvoor, maar hier is het dan:
Vorig jaar augustus is er tijdens een onderzoek in het ziekenhuis een zenuw geraakt in mijn rechter lies. Hevige pijn tot gevolg, bijna niet kunnen lopen en 2 weken veel op de bank gelegen. Toen ik een afspraak bij jou had en je me behandelde, voelde ik van alles door mijn been en lies, tintelingen, warmte, spiertrekkingen in mijn been. Heel bijzonder, ook op de plek waar de zenuw geraakt is, voelde ik veel energie stromen toen je mij behandelde.
Na een paar behandelingen ging het steeds beter en steeds minder pijn. Met lang staan en lopen komt de pijn soms terug maar het gaat steeds langzaamaan wat beter en ben blij dat het zo goed gaat dat ik inmiddels weer kan wandelen en fietsen zonder pijn, ik moet nog wel mijn grenzen in de gaten houden, als ik die over ga, heb ik weer pijn, maar inmiddels weet ik mijn grens en ben ik aan het opbouwen met wandelen en fietsen. Het gaat gelukkig steeds beter met me, dank je wel!!

Groeten W S te Eibergen