AHS Healing

Deel 2
  Beste Gerrit,

Vorig jaar augustus is er tijdens een onderzoek in het ziekenhuis een zenuw geraakt in mijn rechter lies. Hevige pijn tot gevolg, bijna niet kunnen lopen en 2 weken veel op de bank gelegen. Toen ik een afspraak bij jou had en je me behandelde, voelde ik van alles door mijn been en lies, tintelingen, warmte, spiertrekkingen in mijn been. Heel bijzonder, ook op de plek waar de zenuw geraakt is, voelde ik veel energie stromen toen je mij behandelde.
Na een paar behandelingen ging het steeds beter en steeds minder pijn. Met lang staan en lopen komt de pijn soms terug maar het gaat steeds langzaamaan wat beter en ben blij dat het zo goed gaat dat ik inmiddels weer kan wandelen en fietsen zonder pijn, ik moet nog wel mijn grenzen in de gaten houden, als ik die over ga, heb ik weer pijn, maar inmiddels weet ik mijn grens en ben ik aan het opbouwen met wandelen en fietsen. Het gaat gelukkig steeds beter met me, dank je wel!!

Groeten W. S. uit Groenlo


-------------------------

Beste Gerrit.

Begin januari 2010 kreeg ik spontaan op het werk een pijnlijk en een stijf knie. In de loop van de dag werd het steeds erger, mijn knie is toen helemaal op gaan zwellen.

De dag er op weer naar het werk gegaan en ik kreeg voor de eerste pauze van 9.30 uur erg veel last. In de loop van de dag voelde ik mijn knie steeds pijnlijker aan en voelde het steeds dikker worden. Verder de hele dag door gewerkt al kon ik bijna niet meer lopen. Toen ik uit thuis kwam van het werk heb ik mijn knie gekoeld met ijsklontjes en horizontaal gelegd.
Van de huisarts had ik Diclofenac gekregen voor een mogelijk beginnende ontsteking. De zwelling en pijn in het knie waren na +/- 1,5 week nagenoeg over.....

Maar in die 1,5 week kreeg in plots een ontzettende pijn in mijn rechter onderbeen. Ik had zoveel pijn, ik kon niet lang staan, zitten of lopen, zelfs liggen kon ik niet lang volhouden.
De druk en pijn waren zo hevig, het was net of mijn rechter kuit zo open kon springen. Maar ondertussen kreeg ik last van een doof gevoel in mijn rechter onderbeen. Soms sliep ik nachten achtereen niet van de pijn.

Huisarts zei, er zit ergens een spiertje klem of zo, maar dat moet
vanzelf weer overgaan. Ik dacht ja ja ......
Ik heb een afspraak bij een Osteopaat gemaakt, hier had ik al eerder goede resultaten mee gehad met mijn rug.
Ik zei... nou druk dat spiertje in de knie maar even recht .....dan is dat ook weer over..... Ik moest maar even op de behandeltafel gaan liggen. Hij dacht dat het vanuit de rug kwam......
Diverse keren naar de Osteopaat geweest, het heeft echter niet geholpen. Toen heb ik weer een afspraak met de huisarts gemaakt, hoe nu verder? De huisarts zou ondertussen even gaan kijken waar hij me naar door moest verwijzen. De huisarts vertelde me dat ik er maar mee moest leren leven met deze
klachten.

Het ziekenhuis lag op 20 km afstand van mijn woonplaats.
Als ik naar het ziekenhuis moest voor onderzoeken, dan moest ik er zo''n 4-5 keer uit onderweg. Dat is gemiddeld om de 5 minuten er uit. Ik hield het gewoon niet vol met die pijn en zelfrijden kon ik al helemaal niet.

Onderzoeken:

Neuroloog:
Hij dacht in eerste instantie aan een Hernia....
Maar wilde nog even een paar onderzoeken doen....
- Elektromyogram (EMG) - spier- en zenuwonderzoek
- Doppler (vaatonderzoek)
Daarna heb ik een MRI-scan van mijn rug gekregen.
Ook ben ik nog geprikt op de ziekte van Lyme.

Orthopedie:
Heeft een MRI-scan van mijn knie laten maken.

Hierna ben ik naar de huisarts geweest en heb gevraagd of ik niet doorverwezen kon worden naar Nijmegen.
Ik heb toen een afspraak gemaakt bij de ST Maartenskliniek.
Toen had ik natuurlijk een probleem, hoe kom ik daar als ik er elke 5 minuten uit moest.......
Mijn vader had een heel goed idee, hij zei we halen de bijrijder stoel er uit. Op de lege plek waar de stoel zat, hebben we een leeg kratje bier gezet. Zo kon ik mijn been horizontaal leggen en hoefde ik er maar 3 keer uit onderweg. De arts aldaar kon niets aan mijn knie constateren wat deze klachten zou veroorzaken.
Moest er ook maar mee leren leven.....

Uit al deze onderzoeken is niets uitgekomen.
Inmiddels was ik al zo''n 5,5 maand onderweg inclusief alle wachttijden.

Ik had al eerder naar Gerrit gewild, maar wilde eerst de onderzoeken afwachten. Ik kon me niet vinden in de huisarts zijn woorden; Je moet er maar mee leren leven!
Dus ik heb bij Gerrit een afspraak gemaakt.
Na de eerste behandeling zei Gerrit, loop maar eens....
Het eerste wat er in me op kwam was een ''vrij'' gevoel in mijn
knie/onderbeen. Elke behandeling daarna ging het steeds beter.

Even daarna moest ik nog een keer voor iets anders naar de huisarts. Ik zei tegen de huisarts; ik wil u nog even zeggen dat ik van mijn klachten grotendeels af ben. Hij keek me verbaasd aan, ik vertelde hem dat Gerrit Wissink me voor deze klachten behandeld had .... Ohhh zei hij en zei verder niets meer. :-)

Gerrit heeft me voor deze klachten 5 of 6 keer behandeld.
Af en toe kom het nog weer iets op, maar dat stelt niets voor in
vergelijking met de pijn en klachten die ik had voordat ik naar Gerrit ging. Meestal gaat het langzaam weer over en anders ga ik weer even naar Gerrit en dan spring ik weer rond ;-)

Gerrit ik ben ziels gelukkig met jou en ben je eeuwig dankbaar!
Mensen worden zo gauw opgegeven in de medische wereld.

Hartelijke groet,
R. te Eibergen.
Hoi Gerrit,

Via deze weg wil ik je nog bedanken voor de behandeling van afgelopen maandag. Toen ik de praktijk verliet, was de pijn aan mijn voet volledig verdwenen. Echter op dinsdagmiddag kwam het wel terug. Maar nu 3 dagen later is de pijn voor 75% verdwenen. Dat maakt het leven een stuk aangenamer. Er gebeuren echter wel komische dingen met mij. Stond vanmorgen met 2 verschillende schoenen aan bij Albert heyn en trok vanmiddag de jas van een ander aan. Heb ook veel de slappe lach, m.a.w. ben meer ontspannen. Heb het laatste jaar niet zo vaak gelachen als vandaag. Heerlijk is dat.

Met vr. gr.
W. H. Neede


Hi Gerrit,

Ik wil het liefst bij je blijven komen tot dat ik oud en grijs ben, dat zal iedereen wel hebben :).
Maar ik snap totaal wat je mij wil zeggen, blijf bij jezelf, geef niet zoveel weg, geef jezelf wat je een ander altijd geeft.
Ik weet hoe ik mezelf rustig moet maken en mezelf aarden.

Ik voel me op het moment een STUKKEN BETER dan toen ik kwam, voor mijn tennisarmen.
Die zijn inmiddels verdwenen! Blij! Intussen heb ik veel meer van je meegekregen, en daarvoor heel veel dank!

Ik zal zeker nog wel weer komen, maar vooralsnog blief ik eem thuus!Jammer dak nie ff kan komen nog zodat je mijn steen op kan laden. Nogmaals heeeeeeeeeeel erg veel dank en tot een volgende keer! :)

Heeeeel veeel liefs,
S. v. d. B..
Hengelo.(O)


Beste Gerrit,

hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor het behandelen van mijn dochtertje na het verwijderen van haar keel en neusamandelen.
Gelijk na de operatie is het van belang om zo snel mogelijk wat te gaan drinken, dit is bij mijn dochtertje van 3 zeer hardhandig gegaan door de verpleging.De dagen erna was ik ten einde raad en wist ik werkelijk niet meer hoe ik er drinken in moest krijgen. Ze zat slecht in haar velletje,was ontzettend boos en wilde absoluut niet drinken.We waren erg bang voor uitdroging, dit heeft ze namelijk al eerder gehad. Uren hebben we opgezeten om er maar een paar slokjes of hapjes ijs in te krijgen.
Ik dacht ;ik moet naar Gerrit. Toen ik bij Gerrit kwam met haar, bleef ze maar schoppen en gillen,laat haar maar even zij Gerrit.....Nog diezelfde middag heeft ze een ijsje met smaak opgegeten en begon weer goed te drinken.We kennen onze dochter niet meer terug, ze is nu een tevreden meisje en zit goed in haar vel!

Groeten van J. en T.O.H. Haaksbergen.

Beste Gerrit.

Tja waar zal ik eens beginnen.
Allereerste kennismaking met Gerrit is nu zo 15 jaar geleden, via een kennis kregen we zijn nummer.Samen met mijn man ging ik naar Gerrit omdat hij door zijn rug was gegaan, en niet meer rechtop kon lopen.Ik had zelf ook rugklachten en ging mee, om te kijken of hij mij misschien ook kon helpen.
Allebei totaal niets met het paranormaal, hoorde mijn man nog in de wachtkamer zeggen zullen we gaan?
Ik zei nee we zijn nu hier en ik ben nieuwsgierig!!
Wij naar binnen en Gerrit begint mijn man te behandelen, ik zit op een stoel in een hoekje en wacht rustig af wat er gaan komen.
Intussen is de behandeling zo 5 a 10 minuten bezig, en ik voelde het warm worden in mijn rug echt zo apart.Ik dacht bij mezelf ik zeg niets!! Op een gegeven moment vraagt Gerrit voel je iets? Ik zo heel schaapachtig.Jaaah, moest natuurlijk heel hard lachen.Hij heeft toen mijn man weer fluitend naar buiten laten gaan en mij ook.

Na een aantal behandelingen bleek er wel iets meer aan de hand te zijn dan alleen mijn rug, ik moest weer blij worden met mezelf.Dus de transformatie was begonnen, we waren er aan begonnen en moesten nu verder gaan.Ik moest in mijn verleden gaan graven iets wat natuurlijk niet echt leuk is dat kun je je voorstellen.Als ik dan in zo periode zat waar ik me niet zo lekker in voelde was ik meestal voor mijn omgeving onmogelijk.
Ik veranderde langzaamaan van een lief meegaande vrouw, in iemand die een mening had en altijd met een advies kwam of je daar nu zin in had of niet?Ben inmiddels 15 jaar verder en wat is de tijd snel gegaan!! Inmiddels heb ik mijn teller goed in het midden staan zoals Gerrit dat altijd zo mooi verwoord.
En ben ik een zelfverzekere vrouw geworden, die zich niet zo snel meer van de wijs laat brengen.Gerrit noemt mij altijd een boeiend geval..hahaha Gerrit bedankt dat je mijn hoe moet ik het verwoorden!! Mentor, zo voel ik het wel.
Die 15 jaar mij gegids hebt naar een beter leven voor mezelf, zonder jou was het niet zo snel gegaan.
Op dit moment zit in in een ontzettende rotfase van mijn leven, maar zonder de hulp van Gerrit was ik nu echt ingestort.
Maar ik blijf positief want er komt een betere tijd, en eindelijk op weg naar mijn eigen leven.

C. uit Goor.


Beste Gerrit.

Hoe wordt je de grootse vijand van jezelf.

In de zomer van 2009 wilde het werk als manager van een cultuuronderneming niet meer vlotten. Grote stapels niet afgehandelde stukken, lusteloosheid, ongeinteresseerdheid, batterij leeg. Zelf had ik dat niet zo in de gaten, ik maakte tenslotte toch nog werkweken van zo'n 60 tot 70 uur, maar mijn vrouw had het wel in de gaten. Bleek een burn-out, dus de maanden daarna 100% thuis, niet meer aan het werk denken, maar wel bezig blijven met inspannende ontspanning. De psychotherapie-sessies hielpen om de onverwerkte (jeugd)emoties een plaats te geven.Toch zat ik verkeerd in mijn vel en dat leidde tot twijfels over mijzelf, mijn huwelijk en in een later stadium zelfs tot het aanknopen van een relatie met een jeugdvriendin, een vlucht uit de realiteit. In de daarop volgende wintermaanden ontplofte dit alles en werd ik de grootste vijand van mijzelf en mijn zielsverwanten. De psychotherapie bood nu geen uitweg - deze was meer reactief dan progressief - en goede gesprekken met mijn vrouw en naasten hielpen erger te voorkomen, maar niet mijn verwarring op te lossen. Je wilt dat wel, maar kunt het niet.

Na een aanbeveling van een goede maat, heb ik kontact gelegd met Gerrit. En hoewel ik altijd wantrouwend ben geweest tegenover zweverige therapien, voelde ik me tijdens en na het eerste korte telefoongesprek al wat opgetild, de chaos in mijn hoofd kwam tot rust. Dat effect kwam volledig tot uiting in het daaropvolgende consult, een wonderlijke combinatie van Gerrit's paranormale gaven, invoelend vermogen en intense observaties, hij kijkt je recht in je ziel (letterlijk en figuurlijk).
Dat ene gesprek heeft me weer volledig zelfvertrouwen meegegeven, vergezeld van goede aanwijzingen voor de omgang met mezelf, mijn vrouw en de omgeving. Vanaf dat moment was ik weer in staat alles in het juiste perspectief te zien en het stelde me ook in staat mezelf uit de - zelf gecreeerde - beerput te trekken. Tijdens de recente nabespreking kon ik Gerrit melden dat het weer de goede kant op gaat, zij het dat ik nog wel het vertrouwen van mijn omgeving moet herwinnen. Dat kost tijd maar we hebben daar alle vertrouwen in!

T. uit de Achterhoek.

Uitgedoktert

Beste mens met een aandoening waar je maar mee moet leren leven.

Ik was ook zo iemand en ik wilde er me er niet bij neerleggen maar wist even niet meer wat ik moest.Na rontgen, CT scan, MRI, KNO arts, Kaakchirurg en Neuroloog was ik uitgedokterd
en werd met de diagnose aangezichtspijn en een vracht pillen naar huis gestuurd.Intussen was ik al behoorlijk verslaafd aan m'n pilletjesmaar de pijn was nooit helemaal weg en ik bleef slecht slapen.Ook m'n geheugen werd slechter, m'n reactievermogen en m'n humeur.Maar gelukkig heeft m'n vriend me gedwongen eens met Gerrit Wissink te bellen voor een afspraak.Via collega's en andere mensen had hij hele positieve verhalen gehoorden ach wat had ik te verliezen...

Het is een ongelooflijk wonder.
In een half uurtje heeft Gerrit me van m'n vreselijke hoofdpijn kunnen verlossen.Ik zat in een stoeltje tegenover hem en we praatten wat over man en kinderen.Ik moest hem aankijken wat ik eerst heel moeilijk vond en toen voelde ik dat m'n gezicht warm werd,ik kreeg zware benen en werd heel moe.
Toen kreeg ik zwarte plekken voor m'n ogen en dacht dat ik van m'n stokje zou gaan,maar tegelijkertijd voelde ik de pijn langzaam afnemen, ongelooflijk.

Van pijn wordt je behoorlijk hyper en dat gevoel verdween ook, ik werd helemaal rustig!Ik kon weer oprecht lachen en stond stevig op m'n benen.M'n houding werd zelfverzekerder en zo voelde ik me ook.Eerst dacht ik dat het tijdelijk zou zijn,
maar nu we een maand verder zijn is dat gevoel nog niet veranderden m'n pijn is helemaal weg.

Het gaat nu heel goed met ons,
want omdat ik me goed voel, functioneer ik ook beter als moeder/vriendin/buurvrouw etc.Het is fantastisch te zien de kinderen nu veel minder ruzie makenen met hele verhalen uit school komen.Met m'n vriend kan ik weer lachen en we hebben weer vakantieplannen, heerlijk!

Gerrit zal ik m'n leven lang dankbaar blijven
en ik hoop dat hij zijn gave nog heel lang wil gebruiken om mensen te gelukkig te maken!!!

Geschreven op 9 januari 2010 door een blij mens.


Hoi Gerrit

Ik zat al een tijdje niet goed in mijn vel en maakte mij daar zorgen om, angst dat dit erger zou worden had angstgevoelens, zweetaanvallen en hartkloppingen.Heb wat gezondheid dit jaar teveel voor de kiezen gehad.Vanmorgen dacht ik ineens aan Gerrit, was er enkele jaren geleden al is geweest met een goede ervaring, aan de telefoon kwam er een gevoel van inwendige rust over me.Gerrit had gelijk door diegene moet ik vanavond nog een healing geven en niet zo het weekend in laten gaan, hier maakte hij mij erg blij mee.Mijn man is ook meegeweest die mij in alles steunt.We hebben eerst een tijdje zitten praten over wat er dit jaar zoal gebeurt was en toen begon de healing.
Kon aan het begin van de healing merken dat er een strijd was met mezelf en ik dingen niet los kon laten, totdat ik het ineens erg warm kreeg een licht gevoel in mijn hoofd en ik kon mij ineens niet meer bewegen, op dat moment had Gerrit controle over mij.Dit was een goed gevoel en na een tijdje had ik een ontspannen gevoel in mijn lichaam, je voelde de rust komen en niet dat nare angstige gevoel meer.Had alleen erge hoofdpijn Gerrit vertelde dat dit kwam doordat ik er toch nog tegen aan het vechten was, dat ik een controlfreak ben en dingen niet gauw kan los laten.Na de healing moest ik gaan staan en vertellen hoe mijn lichaam voelde, had het gevoel dat de spanning uit mijn lichaam was en het voelde erg prettig.Had ook hier meer vertrouwen in dan naar de huisarts gaan en gelijk aan de medicijnen te gaan, ben er ook op tijd bij en met zulke klachten lang doorlopen is niet goed.Heel apart was dat mijn man tijdens de healing van mij ook wat voelde in zijn schouder, hier is hij enkele jaren geleden opgevallen van de trap af.

Ben Gerrit hier erg dankbaar voor en voel me nu na de healing een ander mens.Gerrit ik laat je nog wel even weten na een tijdje hoe het gaat, maar heel veel dank voordat je vandaag tijd voor mij nam en dat je ook alle tijd nam voor mijn man.

Liefs J.


Hallo Gerrit,

Precies vorig jaar om deze tijd ben ik bij jou terecht gekomen nadat mijn tante adviseerde om eens langs te gaan.
Ik belde voor een afspraak en meteen was het gevoel al goed, je had aan een half woord al genoeg om te begrijpen wat ik bedoelde.Toen ik voor de eerste keer bij je kwam, was ik heel onrustig, wist niet wat ik met mezelf aan moest en was eigenlijk alleen maar aan het huilen.Ik bleek overspannen te zijn maar ik had heel veel moeite om hieraan toe te geven.5 bezoeken aan een psycholoog stonden gelijk aan 1 behandeling van jou, ik leerde mezelf in de maanden daarop steeds beter kennen en dat was soms ook confronterend. Ik voelde me totaal door jou begrepen en dat was ontzettend fijn en ook was jij er om mij eindelijk eens te laten inzien dat ik het echt alleen kan, ik ben wel die sterke vrouw van vroeger maar ik moet mensen wel toelaten die van me houden, want ook mijn vriend is 1 keer meegeweest. En dat was wel moeilijk maar ook mooi.Ik begon mezelf weer als leuke, jonge, mooie vrouw met een goed karakter te zien en daar heb je mij heel goed in geholpen. Ik ben mezelf weer aan het vinden en dat voelt heel erg goed.Het koste me heel veel energie om zo met mezelf bezig te zijn, maar het heeft me veel verder gebracht dan ik ooit had gedacht.Ik weet ook inmiddels dat een aantal dingen gewoon negatieve karaktertrekjes zijn en bepaalde dingen zullen lang een gevaar voor me blijven maar ik ben gegroeid in het afgelopen jaar en daar ben ik je heel dankbaar voor!!!

Gerrit Bedankt! Heel veel liefs,
D.B. Borculo.


Hoi Gerrit,

ik had nog beloofd je wat te sturen voor in je gastenboek.

Toen ik half januari voor het eerst bij je kwam, zat ik ongeveer aan de grond, mijn zelfvertrouwen was door een periode van moeilijke gebeurtenissen en stress gezakt tot in mijn enkels. Ik wist niet meer of ik voor of achteruit moest, en hoe ik dat moest doen.

Al na de 1e sessie voelde ik mij anders, ik was weer bij mezelf ook al voelde dat ook weer raar, ik moest weer helemaal leren om bij mezelf na te denken wie ben ik en wat doe ik en waarom op deze manier. Ik moest weer het vertrouwen in mezelf krijgen. Na de 1e sessie was ik zo ontzettend moe, de volgende keren was dit ook wel maar toch steeds minder, ik merkte dat ik meer energie kreeg.

Ik ben in totaal 5x bij je geweest en de laatste keer heb ik niet gehuild van verdriet maar omdat ik me zo fijn voelde. Ik kon weer oprecht lachen, weer zeggen: het gaat goed en het dan ook echt menen. Voor die tijd hield ik de schijn op, voor mezelf maar ook voor anderen.

Ik wil je heel erg bedanken voor de gesprekken die we gevoerd hebben, ik kwam regelmatig helemaal leeg en opgelucht terug. Een gevoel van wolkjes in je hoofd, heerlijk ff lekker zweven.

Gerrit heel erg bedankt voor de steun die je was!
Groetjes H. uit R.


Hoi Gerrit, :-)

ik ben een tijdje geleden dat ik bij je langs ben geweest.
maar ik zou nog iets naar je m@ilen. ik kon niet zo goed in slaap vallen en ik had last van mijn oren. ik had al 7 keer buisjes gehad. en ik ben 10 jaar. ik was 1 keer bij je langs geweest en toen ging het weer goed. daarna moest ik naar de kno arts en hij snapte er niets van. toen had ik een piepjestest gedaan en toen was de uitslag dat mijn gehoor weer goed was.
ik hoef niet meer terug te komen.
en ik kan ook weer goed slapen.
bedankt Gerrit :-D

Groetjes E.S.

Beste Gerrit,
Dankjewel voor je hulp, je tips, je adviezen.
Dank je voor je luisterend oor. Jou heldere kijk op onze situatie, en hoe daar mee om te gaan Maakt dat het hier vaak weer gezellig is hoor.
Gr. E.P. te R.


Hallo Gerrit,

Ik zou je een bericht doen omtrent M. Onze dochter had 2 examens, ze is voor beide examens geslaagd. Ze was erg blij! Bedankt voor u goede hulp!

Groetjes Moeder van M H.


Hallo Gerrit

Hier nog een berichtje vanuit H. ik ben nu 10 weken en 5 dagen zwanger en mijn eerste echo duurt nu nog twee weken,het ging allemaal heel goed met mij, de zwangerschapsverschijnselen waren duidelijk.

alvast bedankt namens G.M.