AHS Healing

Healing jaren 91-'02
  De(zaal)Healing jaren 1991-2002

In 1991 kreeg wederom een nieuwe weg aangereikt, wat resulteerde in het geven van healings in zalen. Ik ben in 1992 begonnen met het geven van zaalhealing sessies, deze werden gemiddeld redelijk druk bezocht.

Ik huurde in de tijd verschillende ruimtes (dagdelen) voor mijn bijeenkomsten nl:
* Eerst 1 jaar in een alternatief centrum in Enschede (1992).
* In het toenmalig ''Tara'' centrum Haaksbergen
3 jaar(1993).
* 1 jaar in een alternatieve winkel met een meditatie ruimte in Groenlo(1994).
* 7 jaar in de grote zaal van ''de Huve''te Eibergen (zaal healing)(1995-2002)
*6 jaar in het Tai-Chi Centrum in Neede.(meditatie-healing) (1995-2002)

In deze intense en fantastische tijd spelen de volgende verhalen;
*************************************************
De jaren '90
*************************************************
Net voor de healing begon begon dit verhaal;

Aandoenlijk
Dit verhaal speelde zich af toen ik nog zitting had in Corle (gemeente Winterswijk)1991/1992
Een guitig mannetje van amper 3 jaar kwam met zijn moeder in de praktijk. Hij had last van brochitis. Hij ging uit zichzelf parmantig op de behandelkruk zitten vol verwachting over wat komen zou. Tijdens de behandeling ontspande het
kereltje zich volledig als of hij al wist hoe het zou gaan. Hij ging diep naar binnen in zichzelf. Een prachig gezicht. Na 10 a 15 minuten stond hij uitzichzelf weer op en zei met heldere luide stem; KLAAR.
Het mannetje pakte mij spontaan bij de hand en trok mij enigzins naar beneden en gaf mij een kus. Ik kleur niet gauw, maar dit aandoenlijk gedrag deed me blozen. Hij liep naar de wachtkamer en zat vol mensen (omdat ik samenwerkte met 3 therapeuten)en zei tegen al die mensen; HET GING GOED! Moeder vroeg of we geen afspraak meer hoefden te maken, waarop ik zei; Je zoon spreekt de waarheid, nee dat hoeft niet meer. Na enige tijd belde deze moeder mij weer op met de bevestiging dat de bronchitis helemaal genezen was.

Stil.
Na afloop van een groepshealing sessie in de Huve te Eibergen sprak een lieftallige dame op leefijd mij aan en zei de prachtige zin;
Gerrit, Het was zo stil vanavond zo stil ik kon alles horen.

Slaap.
Ans een oudere dame op leeftijd kwam in mijn praktijk. Ze kon al jaren niet goed slapen.
Ze vertelde mij dat ze wel eens op een healingavond geweest was en had daar een mooie spirituele ervaring meegemaakt. Ze geloofde er wel in dat anderen konden genezen via mediamieke weg maar dat het haar zou overkomen geloofde ze niet. Ze zei dat ze een jaren groot ''gezwel'' zo groot als een vuist in haar nek had die iedereen opviel. Nadat ze naar ''de healing'' was geweest en de andere dag opstond uit haar bed, bemerkte ze op dat het gewel spontaan en volledig verdwenen was. Ik vond het toen een opmerkelijk verhaal. Echter nu kan ik nog steeds niet slapen zei Ans nadrukkelijk, en jij kunt mij daar ook niet mee helpen, ik weet niet anders dan dat ik slecht slaap. Okay, zei ik mag het dan proberen? Prima zei ze doe je best.
Na ongeveer 10 minuten sliep ze in een diepe diepe slaap en wel op mijn behandelstoel.
Ik maakte haar langszaam wakker en verbaasd dan wel verdwaasd ging ze naar weer huis waards.

Haargroei.
Een jonge dame vroeg mij eens of ik haar kon helpen met haar kaalheid. Ze leed aan een ernsige haarziekte, alle of bijna alle haren waren uitgevallen. Dat is natuurlijk verschrikkelijk vooral voor een jonge vrouw.
Ik ging achter haar zitten, maar ik kreeg geen gevoel door dat ik haar moest behandelen op een mijn ''gewone'' werkwijze. Opeens zei ik tegen haar, jonge dame ik doe nu iets ongebruikelijks ik ga namelijk je haren wassen. Ik pakte een grote handdoek en legde dat over haar schouders. Ze begreep er niets van maar stond het toe. Ik masseerde haar hoofd met ingestraald water. Het wonderlijke was dat op haar hoofd een soort olie achtige schuim verscheen. Ik waste net zo lang tot ik het gevoel kreeg dat het goed was. Toen droogde ik haar haren af en zei dat de behandeling klaar was. We maakten een afspraak voor een vervolg behandeling. Een paar dagen later belde ze af. Ze zag het niet zitten dat het haar zou helpen. Eerlijk gezegd begreep ik haar goed. Ruim een half jaar later belde ze weer op voor een afspraak. Ik herkende haar eerst niet, totdat ze zei; Ik ben wel eens eerder geweest bij je, en wel om mijn haren.
Nou zei ik dat is dan wel prachtig geworden,
ze had waarachtig weer een stevige volle bos haar terug (ik overdrijf niet). Nou zei ze, ze zijn vanzelf erweer aangegroeid hoor!.
Maar waar kon je eigenlijk voor vroeg ik ?
Tja eerlijk gezegd weet ik dat ook niet,
ik moest naar je toe. Ik weet genoeg en heb haar bedankt voor haar komst.

Aardstralen
Een man belde mij op of ik eens bij zijn huis eens wou kijken of er ook schadelijke stralingen in zijn huis aanwezig was. Ik maakte een afspraak en vond weldegelijk aardstraling. Ik plaatste mijn onstoorder en de aardstraling was verdwenen. Na enige maanden later belde deze persoon mij weer op. Hij zei het volgende; Meneer Wissink u bent een paar maanden geleden geweest bij ons thuis voor het aardstralen onderzoek en het volgende is het geval;
Wij hebben een boom naast het huis staan dat nooit bloeide, en nu volop. En nog iets, er staat een bijgebouw naast ons huis en daar woont mijn vader. Na je plaatsing is hij spontaan weer naar buiten gegaan, hij leeft weer. Weet je hij was al jaren niet meer buiten geweest.Dat wou ik je toch laten weten.***


Wordt vervolgd.