AHS Healing

Jeugd jaren 1959 -1980.
  *************************************************
Jeugdjaren.
*************************************************
Ons gezin bestond toenmalig uit 4 personen, vader, moeder, een 4 jaar jongere broer en ik.
We leefden op een boerderij in de Achterhoek. Mijn vader en moeder waren agrariers in hart en nieren. In die tijd was van alles wat paranormaal was echt niet normaal.

Wat een boer niet kent.
Nee, zelfs in mijn jeugd was een wierrookstokje opsteken al iets vreemds. Doe maar normaal dan ben je al gek genoeg. Dat is wel ongeveer de strekking van die tijd. Ik was gek op popmuziek, natuur, de boerderij, vrienden & uitgaan.

Voorgeschiedenis.
Ik wil graag ook mijn voorgeschiedenis vertellen.

***
Op de boerderij.

Ik ben opgegroeid op de boerderij.
De boerderij was mijn lust en leven, met veel plezier kijk ik daar op terug. Er was altijd wat te beleven en er kwamen altijd vele mensen op de boerderij.De koffie stond altijd klaar. En meestal waren er ook gasten die mee aten.
Er waren vele dieren,bijv; koeien, varkens, geiten, konijnen, kippen, eenden, kalkoenen, duiven, parkieten, oostindische tortelduifjes, papegaai, chineese hangbuikzwijntjes, wilde zwijnen tamme kraai, schildpad en de vele honden in allerlei soorten niet te vergeten. Ook hadden we vele vruchtbomen, pruimen in allelei soorten, appel en perenbomen, zwarte rode en kruisbessen, bramen, kersen, hazel en walnoten. De gewassen waren; gras, mais, rogge en soms gerst, voederbieten enz. Direct achter de boerderij was de bolksbeek daar konden we vissen en varen op een bootje. Zelfs had mijn vader een eigen bos, waar ik graag was om hutten te bouwen e.d. Ik hielp op de boerderij mee, melken, veevoeren, inkuilen, enz. De dieren waren altijd rustig bij mij. Ik heb een gelukkige kinder/jeugd-tijd gehad op de boerderij.

***